HEALTHCARESTUDIES

De bästa kandidatprogrammen i Honolulu i USA 2021

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Manoa ligger i den inhemska stadsdelen Honolulu, Hawaii. Nästan varje turist i världen vet om Hawaii. Manoa är rikt bevuxen stad som nästan får regnet varje dag, det är anledningen beror på vilken de flesta av universitetets team ingår regnbåge i namn eller slogan. På grund av naturskönhet och frisk luft i staden ses som en hälsosam plats att meditera.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Honolulu i USA 2021

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i holistisk hälsovetenskap

Quantum University
Kandidatexamen
Sep 2021
Engelska
Internet

Detta utbildningsprogram ger en grund för att förstå begreppen holistisk hälsa implementerad med de olika metoderna som är förknippade med förståelsen av kvantfysik: aromatera ...

Läs mer