HEALTHCARESTUDIES

De bästa kandidatprogrammen i Columbia i USA 2021

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Columbia, har en befolkning på drygt 130.000. Den har ett stort statligt universitet som registrerar mer än 28.000 studenter årligen och 10 andra högskolor.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Columbia i USA 2021

sökresultat funna Filter

Högskoleingenjörs hälsoinformation administration

Stephens College
BSc
<
Heltid
<
Deltid
<
120 timmar
Engelska
Internet

Karriär yrkesverksamma med registrerat hälsoinformation administratör (Rhia) referenser är i hög efterfrågan i sjukvården.

Läs mer

Kandidatexamen i folkhälsan

University of Missouri Kansas City
BSc
Sep 2021
Engelska

Vårt program kombinerar stadsfokuserade kurser inom hälsopolitik, hälsa och välbefinnande, utveckling av hälsoprogram och resultat för befolkningshälsa. Den erbjuder en omfatt ...

Läs mer

Klinisk och diagnostisk vetenskap

University of Missouri
Kandidatexamen
Sep 2021
Engelska

Avdelningen för kliniska och diagnostiska vetenskaper är att främja klinisk, diagnostisk och terapeutisk praxis inom hälso- och sjukvården genom excellens i undervisningen utv ...

Läs mer

BS i omvårdnad

University of Missouri Sinclair School of Nursing
BSc
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Kandidatexamen i omvårdnadsexamen ger traditionella, accelererade och RN-BSN-programalternativ för att växa och främja sjukvårdsyrket.

Läs mer

Folkhälsan

University of Missouri
Kandidatexamen
Sep 2021
Engelska

Göra skillnad! Skydda och främja samhällets hälsa genom att få en kandidatexamen i hälsovetenskap i folkhälsa vid Mizzou.

Läs mer