HEALTHCARESTUDIES

De bästa kandidatprogrammen i Albany i USA 2021

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Staden Albany, har NY 8 stora högskolor och universitet man kan fullfölja sin examen i. universitet med flest studenter är Excelsior College som är en privat institution. Det följs sedan av SUNY Albany, College of Saint Rose och Albany College of Pharmacy.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Albany i USA 2021

sökresultat funna Filter

Hälsovårdsledning BS

Maria College
Kandidatexamen
Sep 2021
Engelska

Du är beredd att hitta en roll på vårdens affärssida och förbättra patientvården i en av de snabbast växande branscherna i vår region.

Läs mer

Amning

Maria College
Kandidatexamen
Sep 2021
Engelska

Maria College 's RN - BS Degree in Nursing Completion Program är utformat för licensierade registrerade sjuksköterskor som vill fortsätta sin utbildning för professionell och ...

Läs mer

Psykologi BS

Maria College
Kandidatexamen
Sep 2021
Engelska

Genom att studera mänskligt beteende lär du dig hur människor tänker och hur de agerar, så att du kan förbättra liv och påverka förändringar i världen.

Läs mer