HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Turkiet 2019/2020

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Universiteten i Turkiet ger antingen två eller fyra års utbildning för grundutbildningen, medan forskarutbildningen varar i minst två år. Det finns cirka 820 högskolor i Turkiet inklusive 76 universitet med en total student registrering av över 1 miljon. Kvaliteten på utbildningen vid de turkiska universiteten varierar kraftigt, en del ge utbildning och resurser i nivå med internationellt kända skolor.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Turkiet 2019/2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i omvårdnad

Hasan Kalyoncu University
Campusstudier Heltid 4 år Öppen antagning Turkiet Gaziantep

Grundutbildningsprogrammen inom sjukvårdsprogrammet studie av teori, forskning, klinisk praxis och samhällstjänst. Dedikerad till högsta yrkeskunskap kommer dessa program att ge dig en uppskattning av kulturell mångfald och förståelse för de olika tillämpningarna av vården inom ett brett utbud av inställningar.

Kandidat i fysioterapi och rehabilitering

Hasan Kalyoncu University
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Turkiet Gaziantep

Som examen i fysioterapi- och rehabiliteringsprogrammet kommer du att ha en fördjupad kunskap om sjukdomar och skador på muskuloskeletala systemet och andra hälsofarliga mekanismer.

Medicinska fakulteten

Okan University
Campusstudier Heltid September 2020 Turkiet istanbul

Okan universitet, Medicinska fakulteten är stolta över att kunna erbjuda förbättrad medicinsk utbildning i Tuzla Campus baserade i Istanbul, Turkiet.

Kandidat i fysioterapi och rehabilitering

Bahcesehir University
Campusstudier Heltid 8 terminer September 2020 Turkiet istanbul

Syftet med programmet för fysioterapi och rehabilitering är att utbilda vårdpersonal som kan planera och genomföra de nödvändiga fysiska terapinåtgärderna och rehabiliteringsprogrammen, som utvecklas av en läkare efter diagnosen, för den patient som har blivit invaliderad medfödd eller senare av någon anledning .

Kandidatexamen i biomedicinsk teknik

Bahcesehir University
Campusstudier Heltid 8 terminer September 2020 Turkiet istanbul

Ingenjörer hittar en lösning på ett visst problem eller uppfyller krav på en materiell produkt (maskiner, utrustning, system eller process). En ingenjör konstruerar, bygger, driver, undersöker produkten och beteendet under olika driftsförhållanden för att förbättra och utveckla det.

Kandidatexamen i medicin

Koc University - Istanbul Turkey
Campusstudier Heltid 6 år September 2020 Turkiet istanbul

School of Medicine grundades i syfte att införa ett nytt och annorlunda perspektiv på medicinsk utbildning, med sin utmärkta fakultet, prioriterar forskning, kunskapsproduktion, betjäna folkhälsan, utbilda framtida ledare inom medicin och bli ett utbildnings- och hälsovårdsinstitut i universal standarder.