Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Takt: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Traditional Medicine 2019

Undergraduate grader tjänar som en introduktion till ett visst område i skolas intresse. Denna fyra år strävan förbereder eleverna för deras karriärer och kan fungera som en språngbräda till en forskarutbildning.

Så vad är en kandidatexamen i traditionell kinesisk medicin? En grundläggande examen i kinesisk medicin kan säkerställa att eleverna är väl utrustade med kunskap om vetenskap och konsten att identifiera, diagnostisera och behandla patienter i en traditionell kinesisk sätt. Studenter är ofta krävs för att lära sig både teoretiska och begreppsmässig grund för denna typ av övning, liksom de vetenskapliga och fysiologiska vägar i kroppen.

Fördelarna med att uppnå en kandidatexamen i traditionell kinesisk medicin examen är alltför riklig att räkna. Akademiker inte bara bli väl bevandrad i kinesisk kultur och filosofi, men också lära den gamla konsten att vad är kanske den äldsta systemet av medicinen i världen, som också upplever en större uppsving i popularitet.

När det gäller kostnaden, kommer dina avgifter och studiekostnader bestämmas av skola du väljer. Priset för en kandidatexamen i traditionell kinesisk medicin grad varierar kraftigt, men fördelarna med examen ofta uppväger det.

De som har avslutat sina första grader i kinesisk medicin kan räkna med att gå antingen till en mer avancerad utbildningsprogram eller börja arbeta i sin karriär som specialist, forskare eller kliniker på någon nivå. De som vill utöva traditionell kinesisk medicin som en läkare kommer sannolikt att vara väl förberedda för kinesiska medicinska skolan med sin examen, och kan vara framgångsrik som de framsteg.

Om du vill veta mer om hur många skolor över hela världen som erbjuder en examen i traditionell kinesisk medicin, har du kommit till rätt ställe. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

1 Results in Traditional Medicine

Irish College of Traditional Chinese Medicine

Om du vill vara en "Superior Practitioner" av akupunktur TCM, kunna använda akupunktur inte bara för att lindra eller till och med bota, aktuella sjukdomar men också att ... [+]

Licentiat i traditionell kinesisk medicin

Om du vill vara en "Superior Practitioner" av akupunktur TCM, kunna använda akupunktur inte bara för att lindra eller till och med bota, aktuella sjukdomar men också att hjälpa en kund att vara bättre rustade att förhindra framtida sjukdom från inträffar, då Lic. TCM är kursen för dig.

Om du vill bli en specialist i akupunktur TCM kan hjälpa friska kunder att förbli så, och även förbättra sin egen hälsa, då detta omfattande utbildningsprogram (som ger mer än bara "Akupunktur" Utbildning, är baserad på klassisk kinesisk medicin) gör det möjligt för utövaren att använda ett komplett utbud av TCM diagnostiska och terapeutiska verktyg för att nå dessa mål.... [-]

Irland Dublin
October 2019
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska