HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Thailand 2019/2020

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Thailand, officiellt Konungariket Thailand, tidigare känd som Siam, är ett land som ligger i centrum av Indokina halvön i Sydostasien. Thailand 's stränder och öar lockar miljontals besökare varje år från hela världen. Vem som helst med en fyraårig examen kan få anställning som engelsklärare i Thailand.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Thailand 2019/2020

sökresultat funna Filter

Sjuksköterskeprogrammet

St. Theresa International College
Campusstudier Heltid 4 år juni 2020 Thailand Nakhon Nayok

Våra Bachelors av omvårdnad program ska ge dig att fatta rätt beslut för att förbättra hälsan hos dina patienter. Programmet ska hjälpa dig att skaffa alla de färdigheter som behövs för att styra, stödja, behandla och rehabilitera patienter du tjänar.

Civilingenjörsexamen i biomedicinsk teknik

Rangsit University International College
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Thailand Lak Hok

Att producera en kandidatexamen i biomedicinsk teknik med kompetens inom forskning och utveckling inom biomedicinsk teknik för att uppfinna nya saker samt att vara företagsägare inom biomedicinsk teknik.

Bachelor of Nursing Science (BNS)

Rangsit University International College
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Thailand Lak Hok

Det är 4 års program. Programmet har godkänts och ackrediterats av Thailand Nursing and Midwifery Council. Undervisningen och inlärningsmetoderna bedrivs huvudsakligen på engelska. Under klinisk praxis kommer studenterna dock att hjälpa till att använda thailändska patienter när det är lämpligt för att möta behoven hos kunder och extra thailändska språkkurser är tillgängliga för internationella studenter för att förbättra sina thailändska språkkunskaper.