Kandidatexamen i Jönköping i Sverige

De bästa kandidatprogrammen i Jönköping i Sverige 2018

Master

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Sverige (Sverige) är den största av de nordiska länderna, med en befolkning på cirka 9,5 miljoner. Det gränsar Norge och Finland och är ansluten till Danmark via bron över Öresund (Öresundsbron). Sverige har en stark tradition av att vara ett öppet, men diskret land.

Jönköping city är beläget i den södra regionen av Sverige i Jönköpings län. Det är en jordbruks stad med över 90.000 invånare. Jönköping har tre universitet.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Jönköping i Sverige 2018

Läs Mer

Bachelor in Prosthetics and Orthotics

Jönköping University
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Sverige Jönköping

[+]

Förutom huvudområdet för protetik och ortodik innehåller programmet kurser inom anatomi, psykologi, patofysiologi relaterad till protetik och ortodik, matematik och biomekanik. Fältet protes och ortodik kombinerar att arbeta med människor och teknik på ett intressant och spännande sätt. Programmet är spridet över tre år. Det första året innehåller en översikt över viktiga begrepp, teorier och praktiska övningar. Det andra året innehåller bland annat en kort klinisk placeringskurs. Under det tredje året kommer du att fördjupa dina kunskaper och delta i en längre klinisk placering, förutom att genomföra ett huvudprojekt.

KURSER

(Obs! Föreläsningslista)... [-]