Kandidatexamen i Sverige

Den bästa kandidatexamen i Sverige 2018/2019

Master

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Sverige, officiellt Konungariket Sverige, är ett skandinaviskt land i norra Europa. Sverige gränsar Norge och Finland, och är ansluten till Danmark med en bro-tunnel över Öresund. Sverige är en utvecklad postindustriellt samhälle med en avancerad välfärdsstat. Levnadsstandarden och livslängd rankas bland de högsta i världen.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Sverige 2018/2019

Läs Mer

Bachelor in Prosthetics and Orthotics

Jönköping University
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Sverige Jönköping

[+]

Förutom huvudområdet för protetik och ortodik innehåller programmet kurser inom anatomi, psykologi, patofysiologi relaterad till protetik och ortodik, matematik och biomekanik. Fältet protes och ortodik kombinerar att arbeta med människor och teknik på ett intressant och spännande sätt. Programmet är spridet över tre år. Det första året innehåller en översikt över viktiga begrepp, teorier och praktiska övningar. Det andra året innehåller bland annat en kort klinisk placeringskurs. Under det tredje året kommer du att fördjupa dina kunskaper och delta i en längre klinisk placering, förutom att genomföra ett huvudprojekt.

KURSER

(Obs! Föreläsningslista)... [-]