HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Storbritannien 2019/2020

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Storbritannien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i hälso- och förvaltning omsorg (top-up)

Somerset College
Campusstudier Heltid 1 år Kontakt Skolan Storbritannien Taunton

Utveckla dina färdigheter och kunskaper om social omsorg genom en blandning av arbetsbaserad inlärning och klassrumsundervisning, på vår populära BSc (Hons) i vård och omsorg Management.

BTEC HND i vård och omsorg

OPAL College London
Campusstudier Heltid 2 år Augusti 2020 Storbritannien london

Den BTEC (Business Technology Engineering Council) HND (Högre National Diploma) är en specialist yrkesinriktat program med en stark arbetsrelaterad inriktning.

Ungkarl i biomedicinsk vetenskap (BSC)

Middlesex University London
Campusstudier Heltid 3 år Augusti 2020 Storbritannien london UK Online + 1 fler

Vår BSc Biomedicinsk vetenskap examen med Honours kurs tilltalar studenter med en vetenskap bakgrund som är intresserade av en karriär inom sjukhuslaboratorier ...

BSc (Hons) Hälsovetenskap

Cardiff Metropolitan University
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien Cardiff

Healthcare Science är en dynamisk och ständigt utvecklande disciplin som kräver högutbildade individer att utföra en rad laboratoriebaserade tekniker som bidrar till patientens övergripande vård och välbefinnande.

BSC i omvårdnad - Vuxen

University of Stirling
Campusstudier Heltid 48 månader Kontakt Skolan Storbritannien Stirling

Stirling är en utmärkt plats för dig att lära dig kompetensen i modern omvårdnad - som värderas runt om i världen. Vår kurs är godkänd av Nursing and Midwifery Council och har också fått flera anmärkningar. Vi har vunnit Student Nursing Times Awards 2012, 2013, 2015, 2016, 2017 och 2018.

MPhysioterapi - Idrotts- och träningsmedicin

University of Bradford
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Storbritannien Bradford

Detta nya fyraåriga program är utformat för studenter som vill utveckla kunskaper och färdigheter som är specifikt relevanta för sport och träningsinställningar, samt mer traditionella fysioterapeutiska miljöer. Kandidater får en professionell masterkompetens inom fysioterapi och öppnar en rad karriärmöjligheter som fysioterapeut inom idrott, motion och hälsa och välbefinnande. Det ger också grunden för en ytterligare forskningsstudie.

BIng (Hons) i biomedicinsk teknik

University of Bradford
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Storbritannien Bradford

Tillämpa yrkesexpertis för att förstå, modifiera och kontrollera biologiska system på denna 4-åriga BIng (Hons) Biomedical Engineering-examen, inklusive ett år för placering av smörgåsar inom industrin.

MBChB examen ingångskurs i medicin och kirurgi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Storbritannien birmingham

Förutom våra femåriga medicin och kirurgi MBChB program, har vi den fyraåriga MBChB för akademiker med en första examen i en life science.

MBChB inom medicin och kirurgi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Storbritannien birmingham

University of Birmingham ger dig förstklassig tillfälle du behöver för att utveckla färdigheter för att bli en läkare.

Bds i tandkirurgi

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Storbritannien birmingham

Kursen på Birmingham regleras av allmänna Dental rådet (GDC) och ger dig med en solid grund för att lära som att basera din klinisk erfarenhet och patientvård. Den pågående strängen av hela patientvård i klinisk praxis kan du integrera specialundervisning och utföra de mest lämplig behandling för dina patienter.

bmedsc inom biomedicinsk materialvetenskap

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien birmingham

Denna grad ger dig möjlighet att få en omfattande bakgrund inom medicinsk vetenskap och teknik av material för att reparera eller byta ut skadade, sjuka eller saknas vävnader i människokroppen.