Kandidatexamen i Stirling i Storbritannien

De bästa kandidatprogrammen i Stirling i Storbritannien 2018

Master

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Stirling var historiskt en av de kungliga fästen Konungariket Skottland. Nu är det hem till The University of Stirling som har mellan 11 och 12 tusen studenter, som representerar över 80 nationaliteter.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Stirling i Storbritannien 2018

Läs Mer

BSC I Omvårdnad - Vuxen

University of Stirling
Campusstudier Heltid 48 månader September 2018 Storbritannien Stirling

Din kurskurs erbjuder dig möjligheter att arbeta med en rad professionella, grupper och individer. Du kommer att stödja människor och deras familjer under perioder av ohälsa, främja hälsa och välbefinnande och ta hand om dem med varaktig och / eller livsbegränsande sjukdom. [+]

Introduktion

Vuxna sjuksköterskor har en viktig roll i att ta hand om människor och deras familj inom ett brett spektrum av inställningar. Det finns ett stort utbud av karriärer inom vuxenomsorg och färdigheter som lärs är värderade runt om i världen. Din kurskurs erbjuder dig möjligheter att arbeta med en rad professionella, grupper och individer. Du kommer att stödja människor och deras familjer under perioder av ohälsa, främja hälsa och välbefinnande och ta hand om dem med varaktig och / eller livsbegränsande sjukdom. Dagens sjuksköterskor är skyldiga att bedöma patienternas behov, ta hand om dem och stödja både patienterna och deras familjer samtidigt som de spelar en full och avgörande roll i det bredare hälsovårdsgruppen. Vår vårdkurs är utformad för att ge dig den kompetens och det förtroende som krävs för att uppfylla den rollen i morgondagens hälsovårdsteam. Karriär inom omvårdnad är dynamiska, eftersom hälsovårdssektorn svarar på utvecklingen i hälsa och nya hälsoprioriteringar, ökande förväntningar bland användare och vårdgivare och förändrade samhälleliga attityder. Genom att använda kliniska scenarier och omfattande kompetensutbildning, kommer vi att förbereda dig för att arbeta i en ständigt föränderlig vårdmiljö. Du kommer att uppnå din vuxna omvårdnad grad inom vår 330-acre, multi-prisbelönta campus i Stirling. Från och med 2017 inleds sjuksköterskans utbildning på Highland Campus i Inverness och Western Isles Campus i Stornoway nu av University of the Highlands and Islands.... [-]