Kandidatexamen i Skottland i Storbritannien

De bästa kandidatprogrammen i Skottland i Storbritannien 2018

Master

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Skottland är i norra delen av Storbritannien och har över 790 öar. Huvudstaden är Edinburgh, en av de största finansiella centra. Utbildningssystemet har alltid varit skild från resten av Storbritannien. Skottland har 15 universitet, av vilka några är äldst i världen.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Skottland i Storbritannien 2018

Läs Mer

BSC I Omvårdnad - Vuxen

University of Stirling
Campusstudier Heltid 48 månader September 2018 Storbritannien Stirling

Din kurskurs erbjuder dig möjligheter att arbeta med en rad professionella, grupper och individer. Du kommer att stödja människor och deras familjer under perioder av ohälsa, främja hälsa och välbefinnande och ta hand om dem med varaktig och / eller livsbegränsande sjukdom. [+]

Introduktion

Vuxna sjuksköterskor har en viktig roll i att ta hand om människor och deras familj inom ett brett spektrum av inställningar. Det finns ett stort utbud av karriärer inom vuxenomsorg och färdigheter som lärs är värderade runt om i världen. Din kurskurs erbjuder dig möjligheter att arbeta med en rad professionella, grupper och individer. Du kommer att stödja människor och deras familjer under perioder av ohälsa, främja hälsa och välbefinnande och ta hand om dem med varaktig och / eller livsbegränsande sjukdom. Dagens sjuksköterskor är skyldiga att bedöma patienternas behov, ta hand om dem och stödja både patienterna och deras familjer samtidigt som de spelar en full och avgörande roll i det bredare hälsovårdsgruppen. Vår vårdkurs är utformad för att ge dig den kompetens och det förtroende som krävs för att uppfylla den rollen i morgondagens hälsovårdsteam. Karriär inom omvårdnad är dynamiska, eftersom hälsovårdssektorn svarar på utvecklingen i hälsa och nya hälsoprioriteringar, ökande förväntningar bland användare och vårdgivare och förändrade samhälleliga attityder. Genom att använda kliniska scenarier och omfattande kompetensutbildning, kommer vi att förbereda dig för att arbeta i en ständigt föränderlig vårdmiljö. Du kommer att uppnå din vuxna omvårdnad grad inom vår 330-acre, multi-prisbelönta campus i Stirling. Från och med 2017 inleds sjuksköterskans utbildning på Highland Campus i Inverness och Western Isles Campus i Stornoway nu av University of the Highlands and Islands.... [-]