Kandidatexamen i Taunton i Storbritannien

De bästa kandidatprogrammen i Taunton i Storbritannien 2018

Master

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Taunton i Storbritannien 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Hälso- Och Förvaltning Omsorg (top-up)

Somerset College
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Taunton

Utveckla dina färdigheter och kunskaper om social omsorg genom en blandning av arbetsbaserad inlärning och klassrumsundervisning, på vår populära BSc (Hons) i vård och omsorg Management. [+]

Kursbeskrivning

Utveckla dina färdigheter och kunskaper om social omsorg genom en blandning av arbetsbaserad inlärning och klassrumsundervisning, på vår populära BSc (Hons) i vård och omsorg Management.

Denna kurs ger dig up-to-date kompetens, kunskap och expertis för att hjälpa dig få verkligt värde till din arbetsplats. Studera på dem kommer att hjälpa dig att utveckla bästa praxis och ger dig erfarenhet av att arbeta inom en mellan olika organ kultur.

Du kommer att uppmuntras att reflektera över ditt arbete i form av egna värderingar och moraliska ramar. Du får en möjlighet att utforska viktiga frågor inom sektorn genom lagarbete aktiviteter, individuell studieplan och praktikplatser. ... [-]