Kandidatexamen i South West England i Storbritannien

De bästa kandidatprogrammen i South West England i Storbritannien 2018

Master

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i South West England i Storbritannien 2018

Läs Mer

Kandidatexamen I Hälso- Och Förvaltning Omsorg (top-up)

Somerset College
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Storbritannien Taunton

Utveckla dina färdigheter och kunskaper om social omsorg genom en blandning av arbetsbaserad inlärning och klassrumsundervisning, på vår populära BSc (Hons) i vård och omsorg Management. [+]

Kursbeskrivning

Utveckla dina färdigheter och kunskaper om social omsorg genom en blandning av arbetsbaserad inlärning och klassrumsundervisning, på vår populära BSc (Hons) i vård och omsorg Management.

Denna kurs ger dig up-to-date kompetens, kunskap och expertis för att hjälpa dig få verkligt värde till din arbetsplats. Studera på dem kommer att hjälpa dig att utveckla bästa praxis och ger dig erfarenhet av att arbeta inom en mellan olika organ kultur.

Du kommer att uppmuntras att reflektera över ditt arbete i form av egna värderingar och moraliska ramar. Du får en möjlighet att utforska viktiga frågor inom sektorn genom lagarbete aktiviteter, individuell studieplan och praktikplatser. ... [-]