HEALTHCARESTUDIES

De bästa kandidatprogrammen i Murcia i Spanien 2021

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Murcia City är på stranden av floden Segura i Murcia. Den har ett milt klimat och varma somrar gör ett utmärkt semestermål. Staden har ett privat och ett offentligt universitet nämligen Catholic University Saint Anthony och University of Murcia respektive.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Murcia i Spanien 2021

sökresultat funna Filter

Kandidat i tandvård

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
5 år
Engelska
Spansk
Campusstudier

Utbildningsmålet för utbildningsandläkarna vid vårt katolska universitet består inte enbart i överföring av teoretisk och praktisk kunskap som följer av studieplanen, utan des ...

Läs mer

Bachelor i apoteket

UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia
Kandidatexamen
Sep 2021
<
Heltid
<
5 år
Engelska
Campusstudier

Kandidatexamen i apotek erbjuder en tvärvetenskaplig utbildning för framtida farmaceuter. Det svarar på samhällets krav och det är väl integrerat i folkhälsosystemet.

Läs mer