HEALTHCARESTUDIES

De mest populära 3 kandidatprogrammen i Sjukvårdsassistent 2020

Erhålla en kandidatexamen ger många människor med utbildning som krävs för en karriär. Denna grundexamen kan tjänas i en mängd olika akademiska miljöer. Det kan ta allt från tre till fem år komplett, och en del studenter fortsätter sin utbildning ytterligare för att tjäna en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i medicinsk Assisting? Denna disciplin innebär en bakgrund inom hälsovetenskap. Kliniska och administrativa färdigheter utvecklas genom utbildningar som fokuserar på hälsa tjänster ledning samt praktisk vetenskap ansökan. Det kommer att bli mer djupgående än ett intresseföretag program och förbereder eleverna för att gå in i arbetslivet eller att få en högre grad. Detta program kommer att innebära både allmän kurs arbete och klinisk och lab upplevelsebaserat lärande. Eleverna kan koncentrera sig på en viss specialitet medicinsk hjälpa genom att ta specifika valfria.

Genom att tjäna en kandidatexamen, kan eleverna lära sig färdigheter som kommer att tjäna dem professionellt och personligt. De lär sig analytisk, kommunikation och mänsklig interaktion färdigheter för att arbeta nära med både patienter och vårdpersonal. Dessa färdigheter upphandla ofta högre lön.

Program i medicinsk hjälpa kan variera beroende på plats och institution. Bestämma kostnaden för att tjäna en grad kommer att hänga på där graden intjänas. Det kan bäst bestämmas genom att direkt kontakta institutionen.

En medicinsk hjälpa grad leder till karriärer som en medicinsk assistent i valfritt antal vårdinställningar och specialiteter inom både privat och offentliga lokaler. Certifiering kan tjänas för att öka lönepotential. Medicinska medhjälp erbjuder mycket flexibilitet i form av arbete inställning och ansvarsnivå. Personer med denna kandidatexamen kommer att vara i hög efterfrågan som behovet av kvalificerad arbetskraft inom hälso- och sjukvård fortsätter att växa.

Människor som är intresserade av en karriär inom medicinsk hjälpa har ett antal alternativ för att tjäna en kandidatexamen. De kan gå i skolan på heltid eller delta online klasser under anställningen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

 

3 Resultat i Sjukvårdsassistent Filter

Bachelor of Science (Paramedical Science)

Edith Cowan University
BSc
<
Heltid
<
6 terminer
Engelska
Campusstudier

Ger studenterna kunskap och färdigheter för att leverera sjukhus inom sjukhus inom en rad kliniska, politiska och organisatoriska sammanhang. Studenter kommer också att utveck ...

Läs mer

Ungkarl i läkare hjälp

Carl Remigius Medical School
BSc
Okt 2020
<
Heltid
<
8 terminer
Tysk
Campusstudier

Kurs Läkare Assistance (B.Sc.) är en i Tyskland nytt, attraktivt alternativ till läkarutbildningen. Kandidatprogrammet kvalificerar dig att utöva delegerade medicinsk verksamh ...

Läs mer

Kandidatexamen i medicinsk och hälsovårdsledning

American National University
Kandidatexamen
Sep 2020
<
Heltid
Engelska
Campusstudier
Internet

Medicinsk och hälsovårdsledningens kandidatexamen ger vårdpraktiserande medarbetare en associerad examen på ett allierat hälsoområde med de kompetenser och kompetenser som beh ...

Läs mer