HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Saudiarabien 2019/2020

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Saudi Arabien, officiellt känd som Saudiarabien, är det största arabisk stat i västra Asien vid landområde och den näst största i arabvärlden. Saudiarabien är betjänad av det nationella flygbolaget Saudi Arabian Airlines, ofta hänvisade till sitt arabiska namn Saudia.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Saudiarabien 2019/2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i respiratorisk terapi

Batterjee Medical College
Campusstudier Heltid 5 år September 2020 Saudiarabien Jeddah

Vårt program har som uppgift att erbjuda ett akademiskt program i andningsvård med högkvalitativa akademiker som uppfyller förväntningarna från de intressegrupper som programmet betjänar, att upprätta och upprätthålla ett enastående regionalt rykte och bedriva forskning i andningsvård samtidigt som islamiska värderingar upprätthålls .

Kandidatexamen i tandvård

Batterjee Medical College
Campusstudier Heltid 7 år September 2020 Saudiarabien Jeddah

Vårt program har som uppdrag att utbilda studenter i tandläkarprogrammet för att förbättra munhälsan och minska sjukdomsbördan i samhället genom upptäckten och tillämpningen av akademisk kunskap som omfattar kraniofacial hälsa och förebyggande av sjukdomar.

Kandidatexamen i medicin

Batterjee Medical College
Campusstudier Heltid 7 år September 2020 Saudiarabien Jeddah

Vårt program har som uppgift att tillhandahålla en utmärkt medicinsk utbildning, innovativ forskning och samhällstjänster inom en ram av yrket etik och värderingar.