Kandidatexamen i Cluj-Napoca i Rumänien

De bästa kandidatprogrammen i Cluj-Napoca i Rumänien 2018

Master

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Rumänska universitetsexamina mycket uppskattade och erkända i Europa och utanför, lägsta terminsavgifter och levande kostnaderna i Europa. Rumänerna har en gammal och rik historia, speciellt i huvudstaden Bukarest med sina 2 miljoner invånare. Internationella studenter är villiga att studera i Rumänien kan ansöka antingen till ministeriet för utbildning och forskning eller att den valda rumänska universitetet, i syfte att få antagningsbesked.

Cluj-Napoca Staden är huvudstad i Cluj County i Rumänien och den 2: a mest befolkade efter Bukarest. Det är ett storstadsområde med en befolkning på över 300.000 invånare. Den har cirka 150 pre-universitet läroanstalter.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Cluj-Napoca i Rumänien 2018

Läs Mer

Ungkarl I Folkhälsa

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI
Campusstudier Heltid 3 år October 2018 Rumänien Cluj-Napoca

Cluj School of Public Health är den enda folkhälsoprogrammet undervisas helt på engelska i hela Central- och Östeuropa. Programmet har utformats för att förbereda oberoende yrkesverksamma inom folkhälsoområdet på högsta standard. Programmet är anpassat för att täcka alla aspekter av folkhälsa fält, men också så att eleverna kan fokusera på sin intresseområde ... [+]

Cluj School of Public Health är den enda folkhälsoprogrammet undervisas helt på engelska i hela Central- och Östeuropa.

Programmet har utformats för att förbereda oberoende yrkesverksamma inom folkhälsoområdet på högsta standard. Programmet är anpassat för att täcka alla aspekter av folkhälsa fält, men också så att eleverna kan fokusera på sin intresseområde.

Dessutom är programmet mycket konkurrenskraftig och utmanande, men stödjande och studentinriktade, med erfarna professorer och mentorer som erbjuder en världsklass utbildning som leder till framgångsrika akademiker. Det är ett program för att länka lärande, undervisning och forskning, på ett sätt som teoretiska kunskaper kan användas.... [-]