Filter
Kandidatexamen
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Reproduktiv medicin Europa 2019/2020

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i Reproduktiv medicin Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Reproduktiv medicin, Europa

University of Parma

Kursen inom barnmorska är en teori om praktik för framtida barnmorska. Fokus ligger på fördjupad kunskap om fysiologi, främjande och underhåll av kvinnors hälsa på alla s ... [+]

De bästa kandidatprogrammen i Reproduktiv medicin Europa 2019/2020.

Kursen inom barnmorska är en teoretisk praktisk träning för framtida barnmorska. Fokus ligger på fördjupad kunskap om fysiologi, främjande och underhåll av kvinnors hälsa på alla stadier av livet med särskild uppmärksamhet på moderbarnsparet.

Gradkursen omfattar förvärv av 180 högskolepoäng, varav 60 för praktisk träning. Den professionella verksamheten gynnas inom utbildningsområdet genom stöd av ett nätverk av kliniska handledare som är avsedda för varje enskild student i ett en-till-ett-förhållande.

I slutet av kursen kommer studenten att presentera en adekvat yrkesmässig och klinisk bedömning med hjälp av fysiologi, och kommer att kunna arbeta i förvaltningen av obstetrisk gynekologisk patologi under överinseende av läkare... [-]

Italien Parma
Oktober 2019
Italienska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska