Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Registered Nursing 2019

Högskoleutbildningen är vanligtvis den första graden som studenterna tjänar. När de har fullgjort denna examen har de valet att antingen komma in i arbetslivet eller fortsätta sin utbildning, vanligtvis genom att skriva in i en magisterexamen.

Vad är en kandidatexamen i registrerad omvårdnad? Det här studiet utgör grunden för att eleverna blir registrerade sjuksköterskor. Studier inkluderar allmänmedicin, liksom många aspekter som sjuksköterskor behöver förstå specifikt, bland annat administrering av medicin, övervakning av patienternas status, läkarundersökning och mer. Det är möjligt att få en hoppstart på din doktorsexamen specialisering genom att ta specialkurser i ett kandidatexamen också.

Studenter som studerar i en bachelorprogram nytta genom att utveckla en uppsättning färdigheter som kommer att hjälpa sin karriär. För registrerade omvårdnadsstudenter omfattar dessa färdigheter administrativ och organisatorisk förmåga, kommunikations- och ledarskapsförmåga samt kunskap om hälso- och sjukvård.

Kostnaden för inskrivning i kandidatexamen varierar. Det finns många faktorer som påverkar undervisningen och avgifterna, inklusive skolan, programmet, studietiden och det land du studerar i. Innan du anmäler är det en bra idé att grundligt undersöka dessa aspekter.

En kandidatexamen i registrerad omvårdnad förbereder eleverna att bli registrerade sjuksköterskor specifikt. Eftersom hälsovårdsområdet har ett så stort behov av sjuksköterskor finns det i huvudsak eviga öppningar för denna position. Dessa yrkesverksamma hjälper läkare, vårdar patienter, tar hand om de grundläggande uppgifterna för att säkerställa patientens komfort och utföra grundläggande medicinska ansvarsområden. Det är möjligt för sjuksköterskor att specialisera sig ytterligare med vidareutbildning, till exempel sjuksköterska-anestesistutbildning.

Om du är redo att börja din omvårdnad, bör du först hitta det program som fungerar bäst för dig och uppfylla alla dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Results in Registered Nursing

Utica College Online

Programmet Online RN till BS i Nursing (RN till BSN) förbereder licensierade registrerade sjuksköterskor (RN) för en förbättrad karriär i dagens krävande vårdmiljö. Kandi ... [+]

Programmet Online RN till BS i Nursing (RN till BSN) förbereder licensierade registrerade sjuksköterskor (RN) för en förbättrad karriär i dagens krävande vårdmiljö. Kandidater från detta CCNE-ackrediterade program antar roller som kräver utmärkta kritiska tänkande, beslutsfattande, kommunikation och ledarskap. Upptäck vårt innovativa onlineprogram utan bostäder - en kvalificerad vårdutbildning du kan slutföra snabbt och online!

Kursen omfattar ämnen inom samhällshälsa, vårdledning och ledning, farmakologi, hälsopolitik och etik.

Studenterna får möjlighet att demonstrera begreppsmetoder genom relevant erfarenhetsinlärning och praktikupplevelser som främjar patientcentrerad vård, interprofessionella team, bevisbaserad praxis, informatik, klinisk resonemang / kritiskt tänkande, kulturell känslighet, professionalism och övning över hela livslängd i en ständigt föränderlig och komplex hälsovårdsmiljö.... [-]

Amerikas förenta stater Utica
May 2019
Deltid
3 år
Online
Läs mer på svenska
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Utbildningsprogrammet kvalificerar studenten som en legitimerad sjuksköterska (RN). Programmet utbildar sjuksköterskor som är experter på omvårdnad i olika arbetsmiljöer. ... [+]

Utbildningsprogrammet kvalificerar studenten som en legitimerad sjuksköterska (RN). Programmet utbildar sjuksköterskor som är experter på omvårdnad i olika arbetsmiljöer. Deras huvuduppgift är att främja och upprätthålla hälsa och förebygga sjukdom. De bryr sig för sjuka och lidande individer, familjer och samhällen och även rehabilitera dem.

ÄR DU INTRESSERAD I:

omvårdnad i en mångkulturell miljö humant och socialt yrke som legitimerad sjuksköterska (RN) stödja, hjälpa och ta hand om friska och sjuka människor i alla åldrar med hjälp av modern teknik i omvårdnad utveckla och forska omvårdnad enligt vetenskapliga metoder uppnå goda kunskaper i både engelska och i finska känna ansvar RN i omvårdnad ... [-]
Finland Seinäjoki
September 2019
Heltid
42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska