Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Takt: Alla

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Reproductive Medicine 2019

En kandidatexamen är ofta en av de första högskolans akademiska nivåer på högskolanivå. Detta utbildningsområde tar vanligtvis en bred titt på ett visst ämne. De flesta studenter kan slutföra en kandidatexamen på tre till fem år.

Vad är en kandidatexamen i reproduktivmedicin? Reproduktiv medicin är ett brett hälsovårdsområde som kan titta på infertilitetsproblem för män och kvinnor, prenatal vård eller familjeplanering. Vissa universitet kan tillåta studenter att välja koncentrationer inom vissa områden, såsom barnmorska, fertilitetspraxis eller graviditet. De flesta program innehåller föreläsningar, diskussioner, projekt och labarbete i läroplanen för att säkerställa att forskare introduceras i en mängd olika lärande verktyg. Exakta kurser som krävs för graden kan omfatta mänskliga reproduktionssystem, medicinsk terminologi och introduktion till prenatalvård.

Reproduktiv medicin är en viktig del av hälsovårdssystemet, och många arbetsgivare söker yrkesverksamma med kompetens inom området. Denna grad kan göra kandidater mer konkurrenskraftiga sökande eftersom det hjälper dem att få viktiga karriärspecifika färdigheter, såsom analys, kritiskt tänkande och patientvård.

Det kan finnas ett brett utbud av kostnader för kandidatexamen. De flesta universitet ställer sin utbildning på grundval av program, längd och klasstyp. Eftersom varje skola kan ha ett annat pris måste sökanden få informationen direkt från den institution de vill delta i.

Studenter som fullgör ett kandidatexamen i reproduktivmedicin kan vara redo för ett brett utbud av karriärer. Många akademiker går in på vårdområdet som barnmorskor, endokrinologer, embryologer eller forskartekniker. Vissa väljer dock att använda sina överförbara färdigheter för att bli journalister, professorer eller personalförvaltare. Andra forskare väljer att använda detta program som startpunkt för mer utbildning.

Du kanske kan hitta en kandidatexamen på skolor över hela världen. Vissa universitet erbjuder även online kurser. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Results in Reproductive Medicine

Charles Darwin University

The Bachelor of Midwifery är främst för studenter baserade i Northern Territory på grund av kravet på att tillhandahålla kontinuitet i barnmorska vården. Inhemska kvinnor ... [+]

Bachelor of Midwifery (BMID)

Platser:

Casuarina Campus Externa studier

The Bachelor of Midwifery är främst för studenter baserade i Northern Territory på grund av kravet på att tillhandahålla kontinuitet i barnmorska vården. Inhemska kvinnor uppmuntras att tillämpa. Interstate studenter ska vara medvetna om att det blir allt svårare att få verksamhetsförlagd utbildning i annan valuta än NT jurisdiktioner.

Med stöd av en ram för kvinnocentrerad vård, och bygger på principen om primärvården, är Bachelor of Midwifery en 3 år på heltid examen som förbereder eleverna för att arbeta som professionella och moderna barnmorskor inom olika vårdsammanhang.... [-]

Australien Darwin Sydney Melbourne
January 2020
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Southern Cross University

Bachelor of Midwifery kombinerar din talang och engagemang med de färdigheter du behöver för att ge holistisk vård för en kvinna och hennes barn under graviditet, förloss ... [+]

Delta i den viktigaste händelsen i de flesta människors liv genom att träna för en givande och utmanande karriär som barnmorska.Bachelor of Midwifery kombinerar din talang och engagemang med de färdigheter du behöver för att ge holistisk vård för en kvinna och hennes barn under graviditet, förlossning och tidig spädbarn. Du kommer att få en grundning i barnmorska teori och praktik, primärvård, kvinnors hälsa och psykosociala vetenskaper. Du kommer att vara utrustad att arbeta i tvärvetenskapliga grupper och i samarbete med kvinnor för att bidra till hälsosammare resultat för mor och barn. Placeringar i den här graden ger dig möjlighet att följa kvinnors resa under deras graviditeter och stödja dem och deras olika behov för att uppleva hela sortimentet av barnmorskpraxis. Kandidater från detta program kommer att kunna registrera och praktisera som barnmorskor över en rad olika inställningar, inklusive offentliga och privata sjukhus, kliniker och som barnmorska lärare.... [-]

Australien Coffs Harbour Bilinga
March 2019
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska