Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Pre-Nursing 2019

Många studerande i skolan på universitetsnivå arbetar för en kandidatexamen. Denna studiekurs varar vanligtvis tre till fyra år, och studenterna får specialiserad undervisning och kunskap som är till hjälp på arbetsplatsen. I många fall finns det vissa kurskrav för att uppgradera.

Vad är en kandidatexamen i Pre-omvårdnad? Detta är en unik studiekurs för studenter som vill få fördjupade kunskaper om den medicinska industrin och omvårdnad området. Många klasser har en vetenskaplig bakgrund och elever utsätts ofta för praktisk inlärning. Det är också vanligt att eleverna att lära sig om olika roller inom det medicinska området. Beroende på skolan, kan det finnas vissa krav för inresa.

Kandidatexamen i Pre-omvårdnad är mycket fördelaktigt för många människor. Denna studiekurs är ett bra första steg för studenter som är intresserade av att fullfölja ytterligare utbildning och avancerade grader.Klasserna kan också hjälpa eleverna bekanta sig med sjuksköterskeyrket och avgöra vad karriär vägar som är bäst för dem.

Kostnaden för att gå i skolan varierar med varje universitet. Det finns skolor runt om i världen som erbjuder en kandidatexamen i Pre-omvårdnad, och var och en tar ut en annan avgift för undervisning. De flesta studenter anser att kostnaden för skolan för att vara en värdefull investering i deras framtid.

Efter avslutad programmet, kan eleverna vara kvalificerad för vissa arbeten inom den medicinska industrin. Ibland kompletterande utbildning och certifieringar kan krävas, och det finns avancerade utbildningsprogram tillgängliga. Med rätt utbildning, kan individer arbetar för sjukhus och läkare kontor runt om i världen. De vanligaste karriärmöjligheter inkluderar sjuksköterskor, medicinska assistenter och vårdbiträden.

Om du vill studera pre-omvårdnad, då är det viktigt att hitta rätt program för dina behov.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Pre-Nursing

Charles Darwin University

De understödjer principerna för omfattande primärvården, nämligen kulturell säkerhet i praktiken, i synnerhet att tillgodose behoven hos ursprungsfolk och mångkulturella ... [+]

Bachelor of Nursing Förhandsregistrering (BNUR)

Platser:

Alice Springs Campus Batchelor Casuarina Campus Externa studier

De understödjer principerna för omfattande primärvården, nämligen kulturell säkerhet i praktiken, i synnerhet att tillgodose behoven hos ursprungsfolk och mångkulturella australier; inser värdet av att använda en befolkningens hälsa strategi för att förebygga, tidig upptäckt och behandling av kroniska sjukdomar; tillhandahålla lämplig evidensbaserad vård; och förmåga att arbeta i multidisciplinära team är inbäddad i hela Bachelor of sjuksköterskeprogrammet i både innehåll och bedömning. Dessa principer i kombination med utbildning inom området grundläggande kunskaper och specialistkompetens teknisk omvårdnad färdigheter se till att studenter kan hämta och tillämpa kunskap och information för att på lämpligt sätt och etiskt tillgodose behoven hos olika befolkningsgrupper och fungera professionellt som en legitimerad sjuksköterska i ett regionalt och globalt sammanhang .... [-]

Australien Darwin Sydney Melbourne
January 2020
Heltid
Deltid
3 - 6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska