HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Portugal 2019/2020

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Portugal 2019/2020

sökresultat funna Filter

Grad i Health Management

Atlântica University
Campusstudier Heltid Deltid 3 år Kontakt Skolan Portugal Barca + 1 fler

Hälsa är den enda stora industrin i världen och nationella hälso- och sjukvårdssystem är de största arbetsgivarna i alla utvecklade länder.

Examensbevis för sjuksköterskor

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Saúde (ESSV)
Campusstudier Heltid 4 år Oktober 2019 Portugal Viseu

Kursen syftar till att ge nödvändig utbildning till: Deltagande i förvaltningen av tjänster, enheter eller vårdinrättningar;

Examen i livsmedelskvalitet och nutrition

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Campusstudier Heltid 3 år Oktober 2019 Portugal Viseu

Veta mat från produktionen, genom sin industriell bearbetning, bedöma de kvalitativa och näringsmässigt under kvalitetssynpunkt, livsmedelssäkerhet och näringsvärde jämfört med olika användarkrav;

Grad i omvårdnad

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Portugal Coimbra

Sjuksköterskan under de senaste trettio åren har genomgått en betydande utveckling inom vetenskaplig kunskap och utbildning på den tekniska nivån och på vårdfilosofins nivå som följer av sociokulturella, politiska, ekonomiska, demografiska och epidemiologiska förändringar i moderna samhällen.