Filter
Kandidatexamen
Portugal Barcarena Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa kandidatprogrammen i Barcarena i Portugal 2019

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Portugal är ett av de varmaste europeiska länder. Högskoleutbildningar är mycket prisvärd. I själva verket Portugal har en av de lägsta levnadskostnader för studenter. Njut av de fantastiska stränderna i Algarve eller de gamla historiens vingslag i huvudstaden Lissabon.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Barcarena i Portugal 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Atlântica University

Hälsa är den enda stora industrin i världen och nationella hälso- och sjukvårdssystem är de största arbetsgivarna i alla utvecklade länder. ... [+]

Beskrivning

Hälsa är den enda stora industrin i världen och nationella hälso- och sjukvårdssystem är de största arbetsgivarna i alla utvecklade länder.

Graden i hälsohantering är den första Graduate kursen som skapades i Portugal och en av de första i Europa (2001) inom detta område av förvaltningsspecialisering, som är en av några grundutbildningskurser som utvecklats för att främja kompetens för hälsosystemets organisatoriska behov, hälsovårdsindustrier samt alla undersektorer inom hälsovårdssystem, inklusive äldreomsorg, långtidsvård, hemvård, sjukförsäkringstjänster, sjukhus, diagnostik, eHealth-lösningar och tjänster samt rådgivning inom hälso- och sjukvården.... [-]

Portugal Barcarena
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska