Filter
Kandidatexamen
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Podiatrisk medicin Europa 2019/2020

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i Podiatrisk medicin Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i Podiatrisk medicin, Europa

Universidad de Leon

Vi utbildar hälso- och sjukvårdspersonal specialiserade på att förebygga, diagnostisera och behandla fotproblem. ... [+]

om

Vi utbildar hälso- och sjukvårdspersonal specialiserade på att förebygga, diagnostisera och behandla fotproblem.

Om du är intresserad av att lära digUtöva ett yrke med fokus på fotvård som hälsocentral.Hjälp att ta hand om fötterna som grund för människors välbefinnande.Värdera människokroppens rörelse och dess dysfunktioner.Designa och implementera förebyggande program för fotvård.Börja som forskare inom området Podiatry.Vad vi erbjuder digLärare med erfarenhet av yrket.Universitetsklinik för podiatri utrustad med den modernaste utrustningen: blixtrum, kiropodiorum, gångdiagnos, operationsrum ...Universitetscentrum som erbjuder två andra grader av hälsovetenskap.Avtal med offentliga och privata enheter för att komplettera praktisk utbildning.Nationella och internationella mobilitetsprogram.Professionella utflykter... [-]
Spanien Ponferrada
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade da Coruña

Podiatry utexaminerade från University of A Coruña, kommer att vara yrkesverksamma med kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att bedriva verksamhet som syftar ... [+]

Introduktion

Den Utexaminerade i Podiatry University of A Coruña, kommer att vara yrkesverksamma med kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att bedriva verksamhet som syftar till att förebygga, diagnostisera och behandla sjukdomar och missbildningar i fötterna, genom podiatric terapeutiska procedurer.

För detta ändamål dessa yrkesmän har kunskap och förståelse för de grundläggande vetenskaper för hälsa, vetenskaplig metod och elementär lärande praxis som grundar sig på bevis och analys av data i allmänhet. De kommer att vara utrustade med tillräckligt för att fortsätta att utvecklas genom självlärande verktyg och fortbildning proffs.

Varför studera graden ... [-]
Spanien Ferrol
September 2019
Spansk
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Den fotvårdsspecialist är sjukvårdspersonal som sysslar med hudproblem och spik och alla villkor i samband med foten struktur och promenader (eller löpning). Hanteringen ... [+]

Den fotvårdsspecialist är sjukvårdspersonal som sysslar med hudproblem och spik och alla villkor i samband med foten struktur och promenader (eller löpning). Hanteringen av denna specialist sjukvårdare kan vara utbildning, förebyggande och botande.

Med eller utan recept, insåg han efter en fullständig fysisk undersökning, vård, ger råd om kängan, konstruerar och tillverkar utrustning för skydd eller korrigering och sulor.

Den fotvårdsspecialist syftar till att förebygga, återställa och kompensera sjukdomar och / eller lokala händelser och inte systemisk relaterade till foten av hans patienter (barn, vuxna, idrottare och äldre).

Erkänts av INAMI, krävs också att ta hand om patienter med diabetes.... [-]

Belgien Brussels
September 2020
Franska
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska