Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Takt: Alla

De mest populära 4 kandidatprogrammen i Podiatric Medicine 2019

Många människor väljer att arbeta mot en kandidatexamen som en metod för att öka intjäningspotential och sysselsättningsutsikter. De flesta kandidat utbildningsprogram kan fyllas i cirka fyra år och innebär omfattande studie av ett specifikt ämne eller ämnesområde.

Vad är en kandidatexamen i Podiatry? Denna intensiva utbildningen innebär en nära granskning av Podiatry och angränsande områden, såsom idrottsmedicin, farmakologi och barnmedicin. Ytterligare lektionstid ofta ägnas åt ortopedi, kirurgiska anläggningar och verktyg och gemensamma frågor och lidanden som påverkar fötter och nedre extremiteterna. Studenter i dessa program bör också förvänta noggranna undersökningar av de allmänna hälsovetenskap, samt anatomi, dermatologi och podiatric kirurgi.

Det finns många fördelar efter att få en kandidatexamen i Podiatry.Många deltagare i dessa program registrera med det yttersta målet att tjäna en magisterexamen eller doktorsexamen i fotvård eller ett närliggande område, och de använder den pedagogiska grunden som erbjuds i den här kursen som en språngbräda för att nå detta mål.

Programkostnader fotvård grad varierar kraftigt baserat på en mängd olika faktorer, bland annat när en kurs erbjuds och hur populärt ett visst program är. Potentiella studenter uppmanas att nå ut till varje skola av intresse direkt för exakt registreringsinformation.

Efter examen från en fotvård kandidatexamen program, många deltagare väljer att fortsätta sin utbildning och få en magisterexamen eller doktorsexamen med det yttersta målet att bli en fotvårdsspecialist. Andra framgångsrika akademiker få arbete i idrottsmedicin, ortopedi, medicinsk hjälpa eller ett närliggande område.Andra studenter hitta alternativa sätt att använda sina kunskaper i kemi, biologi och allmänmedicin inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Vår databas är en stor referenspunkt för att utforska de många Podiatry relaterade kandidatexamen program som erbjuds på nätet och runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

4 Results in Podiatric Medicine

Charles Sturt University

... [+]

podiatry

Varför läsa denna kurs?

Hur ska jag studera?

Yrkesmässigt erkännande

vägledande ATAR

[-]
Australien Albury
January 2020
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Universidade da Coruña

Podiatry utexaminerade från University of A Coruña, kommer att vara yrkesverksamma med kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att bedriva verksamhet som syftar ... [+]

Introduktion

Den Utexaminerade i Podiatry University of A Coruña, kommer att vara yrkesverksamma med kunskaper, färdigheter och förmågor som krävs för att bedriva verksamhet som syftar till att förebygga, diagnostisera och behandla sjukdomar och missbildningar i fötterna, genom podiatric terapeutiska procedurer.

För detta ändamål dessa yrkesmän har kunskap och förståelse för de grundläggande vetenskaper för hälsa, vetenskaplig metod och elementär lärande praxis som grundar sig på bevis och analys av data i allmänhet. De kommer att vara utrustade med tillräckligt för att fortsätta att utvecklas genom självlärande verktyg och fortbildning proffs.

Varför studera graden ... [-]
Spanien Ferrol
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Southern Cross University

Studenter av Bachelor of Podiatry kommer att lära sig att diagnostisera och behandla problem med fötterna och underbenet i toppmoderna lokaler på Southern Cross Universit ... [+]

Fötterna är fascinerande och komplexa - de bär vår vikt i tusentals kilometer under en livstid, de innehåller en fjärdedel av benen i människokroppen och det finns över 200 olika identifierade fotförhållanden. Denna grad kommer att göra det möjligt för dig att arbeta i en specialindustri där det finns en ökad efterfrågan på dina tjänster, och du kan få en enorm positiv inverkan på personer med försvagande hälsotillstånd. Studenter av Bachelor of Podiatry kommer att lära sig att diagnostisera och behandla problem med fötterna och underbenet i toppmoderna lokaler på Southern Cross University Gold Coast campus. Under din examen kommer du att ha professionella placering möjligheter att arbeta med barn och vuxna, idrottare och äldre människor att undersöka sportskador, gång, biomekanik och akuta fotförhållanden. Kandidater från detta program kommer att ha möjlighet att bedriva en karriär med hög grad av autonomi, arbetar i sjukhusinställningar, gruppträning eller för sig själva.... [-]

Australien Bilinga
March 2019
Heltid
Deltid
4 - 8 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Haute Ecole Libre De Bruxelles Ilya Prigogine À Bruxelles

Den fotvårdsspecialist är sjukvårdspersonal som sysslar med hudproblem och spik och alla villkor i samband med foten struktur och promenader (eller löpning). Hanteringen ... [+]

Den fotvårdsspecialist är sjukvårdspersonal som sysslar med hudproblem och spik och alla villkor i samband med foten struktur och promenader (eller löpning). Hanteringen av denna specialist sjukvårdare kan vara utbildning, förebyggande och botande.

Med eller utan recept, insåg han efter en fullständig fysisk undersökning, vård, ger råd om kängan, konstruerar och tillverkar utrustning för skydd eller korrigering och sulor.

Den fotvårdsspecialist syftar till att förebygga, återställa och kompensera sjukdomar och / eller lokala händelser och inte systemisk relaterade till foten av hans patienter (barn, vuxna, idrottare och äldre).

Erkänts av INAMI, krävs också att ta hand om patienter med diabetes.... [-]

Belgien Brussels
September 2019
Heltid
6 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska