HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Hebron i de palestinska territorierna 2019

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Ett antal lärosäten har dykt upp under de senaste åren genom de palestinska territorierna och Gazaremsan. Även unga, dessa anläggningar kan erbjuda ett varierat utbud av program till lokala och internationella studenter.

En av de viktigaste städerna i de palestinska områdena, är Hebron känd för sina välrenommerade internationella universitet och deras anknytningar med internationella universitet som Hebron University. Alla de som inte har råd att gå till dyra internationella universitet kan studera i Hebron.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Hebron i de palestinska territorierna 2019

sökresultat funna Filter

Terapeutisk nutrition

Palestine Polytechnic University
Campusstudier Heltid 4 år Augusti 2019 Palestina Hebron

Våra fyra år Terapeutisk Nutrition programmet har utformats särskilt för studenter med ett starkt intresse för kost och hälsa vetenskap som vill använda sina kunskaper för att hjälpa till att förebygga och behandla sjukdomar som en dietist. Terapeutiska Nutrition studenter kommer att lära sig matintag och dietkrav kan förändras av sjukdom, och hur man ansöker terapeutiska dieter för att behandla sjukdomar

Biomedicinsk teknik (BME)

Palestine Polytechnic University
Campusstudier Heltid Augusti 2019 Palestina Hebron

Biomedical Engineering (BME) är tillämpningen av tekniska principer och designkoncept för medicin och biologi för sjukvårdsändamål (t.ex. diagnostiska eller terapeutiska). BME avancerar snabbt och producerar viktiga innovationer som förbättrar vår livskvalitet.