Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Takt: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Oriental Medicine 2019

En kandidatexamen är utformad för att utrusta studenter med en fördjupad kunskap om ett valt studieområde. Programmet tar vanligtvis fyra år att slutföra, men för vissa kan det ta så lite som tre eller så många som sju.

Vad är en kandidatexamen i orientalisk medicin? Detta program tenderar att fokusera på alternativa läkemedel, särskilt de som härrör från asiatiska länder. Under studietiden kan deltagare i programmet lära sig att använda okonventionella metoder som akupunktur för att lindra symtom på sjukdom, förhindra framtida smärtor och till och med bota sjukdom direkt. Kurser kan utrusta individer med hälsovårdstips och bästa praxis för att passera på patienter så att de bättre kan kontrollera sin egen hälsa. Många av dessa program fokuserar på praktisk lärande så att utövare är fullt beredda att diagnostisera och behandla störningar vid examen.

Kandidater från detta program tenderar att vara mer öppet och framtänkande än de flesta. Studiet kan ge djupa diagnostiska färdigheter och en ivrig inblick i andras hälsobehov. Var och en av dessa färdigheter kan ta dem långt i sin karriär och i livet.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar betydligt. Faktorer som kan påverka den totala kostnaden för undervisning inkluderar skolans läge, det deltagande programmet och programmets varaktighet.

Personer som examinerar med en kandidatexamen i Oriental Medicine kan ha många spännande karriärmöjligheter till dem inom alternativmedicin. Förutom att bli akupunktörer kan akademiker fortsätta att bli kiropraktorer, massage terapeuter, fysioterapeuter, kost- och näringsexperter, hälsovårdsrådgivare eller psykiatriska rådgivare. Deltagare kan hitta lycka som arbetar under andras ledning, eller de kan upptäcka att entreprenörskap är deras väg och öppna egna rutiner.

Även om asiatiska medicinska metoder är vanliga, börjar många skolor erbjuda online-kurser, eftersom de är praktiska och prisvärda. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

1 Results in Oriental Medicine

Irish College of Traditional Chinese Medicine

Om du vill vara en "Superior Practitioner" av akupunktur TCM, kunna använda akupunktur inte bara för att lindra eller till och med bota, aktuella sjukdomar men också att ... [+]

Licentiat i traditionell kinesisk medicin

Om du vill vara en "Superior Practitioner" av akupunktur TCM, kunna använda akupunktur inte bara för att lindra eller till och med bota, aktuella sjukdomar men också att hjälpa en kund att vara bättre rustade att förhindra framtida sjukdom från inträffar, då Lic. TCM är kursen för dig.

Om du vill bli en specialist i akupunktur TCM kan hjälpa friska kunder att förbli så, och även förbättra sin egen hälsa, då detta omfattande utbildningsprogram (som ger mer än bara "Akupunktur" Utbildning, är baserad på klassisk kinesisk medicin) gör det möjligt för utövaren att använda ett komplett utbud av TCM diagnostiska och terapeutiska verktyg för att nå dessa mål.... [-]

Irland Dublin
October 2019
Deltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska