Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 3 kandidatprogrammen i Oral Care 2019

En kandidatexamen 's examen ges till studenter som fullföljer en grundutbildning vid ett universitet eller annan högre utbildningsanstalt. Denna typ av examen innebär fördjupade kunskaper om ett specifikt ämne och arbetsgrupp. Ett stort antal olika stora företagen och koncentrationer är tillgängliga.

Vad är en kandidatexamen i Dental och Oral Care? Denna speciella ungkarl 's examen fokuserar på tandläkaryrket. Kurser fokuserar på klinisk praxis och grunden för tandvård. Klass teman är oftast diagnostiska förfaranden, orala sjukdomar, tandhälsa och förebyggande tandvård. Olika ämnen och tandvård färdigheter lärt sig för att förbereda studenterna för att gå i praktiken eller forskarutbildning.

Tjänar din kandidatexamen i Dental och Oral Care examen kommer med många fördelar, bland annat ökade karriärmöjligheter och högre betalande löner. De färdigheter tjänat genom att tjäna en examen kan ställa dig upp för att lyckas i din fortsatta studier eller karriär.
Inlärning och slutföra kurser för att få en kandidatexamen i Dental och Oral Care kommer att förknippas med undervisning kostnader. Dessa kostnader kommer att variera beroende på vilken institution du går, programlängd och möjligheter till ekonomiskt stöd.
Det finns många möjligheter för akademiker som har en Bachelor i Dental och Oral Care grad lyckas i vården världen. Många akademiker går vidare till att bli tandläkare som diagnostiserar och behandlar orala problem. Andra väljer att bli tandhygienister som fokuserar på rengöring av tänder och att se till patienter "tandkött är friska. En annan karriärmöjlighet är att bli en muntlig kirurg som utför operationer och behandlingar för komplexa problem och sjukdomar.
Om du är intresserad av att lära mer om specifika institutioner som erbjuder en kandidatexamen i Dental och Oral Care program, så ska du ta dig tid att göra lite efterforskningar. Det finns många program för dig att granska.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i Oral Care

Azerbaijan Medical University

Den Stomatologi fakulteten Azerbajdzjan Medical University anordnades 1954. Syftet med grundandet av fakulteten var att ge befolkningen i vår republik med högkvalificerad ... [+]

Den Stomatologi fakultet Azerbajdzjan Medical University anordnades 1954. Syftet med grundandet av fakulteten var att ge befolkningen i vår republik med högkvalificerade tandläkare specialister.

Eftersom de första åren utländska studenter från - (Union of Independent goverments), Lyria, Irag, Palestina, Afghanistan, Pakistan, Turkiet, Iran och andra länder studerar med Azerbaijanian studenter.

Bildandet av tandläkare kliniken vid universitetet i 2002 kan betraktas som den nya etappen av stomatologi fakultet. De praktiska klasser i denna klinik sker i klassrummen är utrustade med moderna apparater.

Generellt 13 doktorer vetenskaper, professorer, 32 dosents och seniora lärare, 46 kandidater of Sciences, 24-lektor, 89 assistenter, 33-lärare arbetar på stomatologi fakulteten.... [-]

Azerbajdzjan Baku
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
College of Education and Therapy in Poznań

College of Education och terapi erbjuder 4-åriga yrkesstudier i tandhygien. De utexaminerade får en kandidatexamen. De ämnen som undervisas under säkerställa att under åt ... [+]

College of Education och terapi erbjuder 4-åriga yrkesstudier i tandhygien. De utexaminerade får en kandidatexamen. De ämnen som undervisas under säkerställa att under åtta terminer studenterna får attraktiva kvalifikationer och ett brett spektrum av praktiska färdigheter. Studenter avsluta efter att ha passerat alla terminer, varefter de skriver en kandidatuppsats och ta ett diplom undersökning.

Tandhygien studier förbereda studenterna att bedriva hygien och förebyggande förfaranden, särskilt en undersökning av munhålan, förebyggande och kosmetisk tandvård förfaranden, tandvård utbildning och främjande av oral hälsa, självständigt arbete inom utbildning av barn och vuxna samt oral hygien instruktion. Tandhygien studier baserade på modern medicinsk kunskap inklusive, förutom munhygien, skönhets- och hälso förfaranden, vars syfte är att säkerställa en naturlig och tilltalande utseende, bra välbefinnande och skydd mot den destruktiva effekten av miljö, livsstil och förändringar som äger rum som ett resultat av sjukdomar. Tandhygien arbete använder begreppen psykologi, pedagogik och sociologi i förebyggande av sjukdomar och utveckling av pro-hälsobeteende och inkluderar löpträning för tandsköterskor och tand assistenter med gymnasieutbildning.... [-]

Polen Poznań
October 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Kursk State Medical University

Fakulteten erbjuder ett femårigt program för stomatologi. Undervisningsinlärningsprocessen är avsedd att betona utvecklingen av praktisk kompetens. Noggrann uppmärksamhet ... [+]

Stomatologiska fakulteten öppnades vid Kursk State Medical University 1997. För närvarande utbildas mer än 300 studenter vid fakulteten.

Fakulteten erbjuder ett femårigt program för stomatologi . Undervisningsinlärningsprocessen är avsedd att betona utvecklingen av praktisk kompetens. Noggrann uppmärksamhet ägnas åt utvecklingen av elevernas personlighet och arbetsvanor, med betoning på personlig kompetens som är viktiga faktorer för framgångsrika karriärer.

Curriculum

Studenterna undervisas generella ämnen (kemi, biologi, matematik, fysik, anatomi, fysiologi etc.) under första och andra akademiska år. Senare läggs mer uppmärksamhet vid nyutvecklade områden inom apotekets studie: molekylärbiologi, bioteknik, biofarmaceutik och biofarmaceutik. De kliniska aspekterna av moderna apotek läggs starkare tonvikt varje år. Utbildningen omfattar 6 månaders praktisk träning på både offentliga och sjukhusapotek.... [-]

Ryssland Russia Online
September 2019
Heltid
5 år
Campusstudier
Läs mer på svenska