Filter
Kandidatexamen
Asien Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Optometric Medicine Asien 2019

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i Optometric Medicine Asien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Optometric Medicine, Asien

Al-Ahliyya Amman University

Unikt för institutionen för optiken är den första och enda avsnitt i nivå med privata universitet i Jordanien och har infört den del som en av de delar av farmaceutiska f ... [+]

optik

Unikt för institutionen för optiken är den första och enda avsnitt i nivå med privata universitet i Jordanien och har infört den del som en av de delar av farmaceutiska fakulteten och medicinska vetenskaper 2015, vilket ger kandidatexamen i specialitet optik med 132 timmar kredit fördelade över fyra läsår. Department of Optics grundades för att ge en möjlighet för studenter att arbeta i optik centra och centra för oftalmologi och synkorrigering förutom ögonkliniker på sjukhus.

meddelande

Att ge eleverna de kunskaper kunskaper i olika teoretiska och tillämpade områden optik och finjustera sin förmåga att träna kompetent och effektivt.

målGe studenterna k... [-]
Jordanien Amman
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska