Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Takt: Alla

De mest populära 3 kandidatprogrammen i Optometric Medicine 2019

Kandidatexamen program är utformade för att ge forskare med inledande kunskap om en specifik karriär område eller bransch. Beroende på den pedagogiska inriktning, kan program inkluderar erfarenhets rotationer, turer i industrianläggningar, kritik och on-the-jobbet utbildningsmöjligheter. När en elev tjänar en examen, kan han eller hon välja att starta en karriär eller gå vidare till en forskarutbildning.

Vad är en kandidatexamen i optometri? Denna speciella grundexamen program är oftast inriktad på att ge studenterna en pedagogisk grund på studiet av det mänskliga ögat, vanliga synproblem och korrigering av brytnings förhållanden. Vanligtvis är de tre första åren av en kandidatexamen program inriktat på undervisning, medan det fjärde året är när eleverna delta i en praktikplats för handel och klinisk erfarenhet.

En av de viktigaste anledningarna till att tjäna en kandidatexamen i Optometry examen är att kvalificera sig för tillträde till en doktor i optiker utbildningsprogram, vilket är ett krav för att erhålla licens och öva i ett visst tillstånd. Grader krävs ofta för arbetstillfällen utanför entréplanet, och de är också utmärkt för att förbättra sin lön potential.

Kostnaden för att slutföra en kandidatexamen program inom alla ämnesområden varierar beroende på programtid, det land där en student väljer att lära sig och om det finns stipendier att dra nytta av. De som är intresserade bör kontakta antagningen kontor skolor för specifik och up-to-date finansiell information om undervisning, avgifter och kostnader för böcker.

Vanligtvis, forskare anger Bachelor of Optometry program med avsikt att fortsätta på doktor Optometry program.Det finns yrken som finns i optometri med en lägre utbildningsnivå, såsom optometric tekniker, men sådana jobb kräver bara en gymnasieexamen snarare än en grundexamen. Förutom att ha en kandidatexamen, sökande till fyraåriga doktorandprogram behöver för att klara Optometry Admission Test.

Examens utbildningsprogram i optometri finns runt om i världen. Inte bara det, men eleverna kan också ha möjlighet att anmäla sig till en distansutbildning program. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form. 

Läs mer Läs mindre

3 Results in Optometric Medicine

University of Johannesburg

Optiker undersöker ögonen för synproblem, sjukdomar och andra onormala förhållanden och sedan ordinera linser och / eller behandling, om det är nödvändigt ... [+]

Karriär

Optiker undersöker ögonen för synproblem, sjukdomar och andra onormala förhållanden och sedan ordinera linser och / eller behandling, om det behövs.

Förkunskapskrav Minimi APS: 29 Undervisningsspråket och lärande engelska: 5 (60% +) Matematik: 5 (60% +) Matematisk Literacy: Accepteras Physical Sciences: 5 (60% +) Life Sciences: 5 (60% +) Ytterligare Ämne 1: 5 (60% +) Ytterligare Ämne 2: 4 (50% +)

Entré för internationella sökande är föremål för att uppfylla de krav efterlevnad som fastställts av Immigration Act nr 13 från 2002, de föreskrifter som finns inom ramen för universitetets policy. Möte fakultetens minimikrav för ett visst program inte nödvändigtvis garanterar tillträde till programmet på grund av utrymmesbegränsningar. Alla sökande måste fylla i NBT (National Benchmark Test) före antagning. Resultatet av NBT kommer att informera de beslut som fattas om placering av sökanden. Livet Orientering ingår inte vid beräkning av APS.... [-]

Sydafrika Johannesburg
February 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Al-Ahliyya Amman University

Unikt för institutionen för optiken är den första och enda avsnitt i nivå med privata universitet i Jordanien och har infört den del som en av de delar av farmaceutiska f ... [+]

optik

Unikt för institutionen för optiken är den första och enda avsnitt i nivå med privata universitet i Jordanien och har infört den del som en av de delar av farmaceutiska fakulteten och medicinska vetenskaper 2015, vilket ger kandidatexamen i specialitet optik med 132 timmar kredit fördelade över fyra läsår. Department of Optics grundades för att ge en möjlighet för studenter att arbeta i optik centra och centra för oftalmologi och synkorrigering förutom ögonkliniker på sjukhus.

meddelande

Att ge eleverna de kunskaper kunskaper i olika teoretiska och tillämpade områden optik och finjustera sin förmåga att träna kompetent och effektivt.

målGe studenterna k... [-]
Jordanien Amman
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Latvia

This program is based on studies of natural sciences, biology, medicine and basic principles of primary eye care service. Bachelor program is the first step in profession ... [+]

Kandidatexamina i Optometric Medicine.

This program is based on studies of natural sciences, biology, medicine and basic principles of primary eye care service. Bachelor program is the first step in professional optometrist education scheme in Latvia. The program offers extensive profile studies of natural sciences including organic chemistry, biology, calculus, physics for natural sciences, optics, basics of human anatomy, general physiology, ophthalmic optics, microbiology, biochemistry, anatomy and physiology of the eye, physiology of vision, optometric instruments, refractive defects, binocular vision and other.

The topic of the Bachelor thesis should be carefully chosen; supervisor’s assistance for further research. Students will be able to continue education in Master degree program.... [-]

Lettland Riga
February 2019
Heltid
Deltid
3 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska