Filter
Kandidatexamen
Rumänien Iași Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Odontologi in Iasi i Rumänien

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Tandvård är ett medicinskt område som fokuserar på tandhälsa och hur den påverkar kroppen. Tandläkare kan diagnostisera och behandla medicinska tillstånd i tänderna, tandköttet och andra delar av munnen. De hjälper också patienter att förebygga ytterligare problem.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

Iasi City har i flera år varit ett centrum för Rumäniens kulturella, konstnärliga, sociala och akademiska livet. Staden är belägen i Moldavien regionen Rumänien och har en befolkning på nästan 300.000 personer. Den har fem offentliga universitet.

De mest populära kandidatprogrammen i Odontologi in Iasi i Rumänien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Odontologi, Iași

Examina
Plats
Rumänien
Iași
Studietyp
Tempo
Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy Iasi

Före 1990, ingår i läroplanen en mycket enkel struktur bestående av fyra grundläggande tandvård discipliner: tandvård, parodontologi protes, käkkirurgi och tandreglering. ... [+]

Före 1990, ingår i läroplanen en mycket enkel struktur bestående av fyra grundläggande tandvård discipliner: tandvård, parodontologi, protes, käkkirurgi och tandreglering.

Den viktigaste läroplanen omorganisation och mest radikala av det rumänska utbildningssystemet för odontologi inleddes 1992 och praktiseras för första gången på tandläkarutbildningen i Iasi. Därför lyckades genomförandet av de mest moderna läroplanen struktur som används i europeiska universitet i Iasi. Detta skulle dock prestation inte ha varit möjligt utan ett nära samarbete relation med de mest prestigefyllda institutioner liknande profil Europa.

Läroplanen har följande huvuddrag:... [-]

Rumänien Iași
Oktober 2019
Heltid
6 år
Campusstudier
Läs mer på svenska