Kandidatexamen i Occupational Therapy

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Occupational Therapy 2019

Kandidatexamen utdelas efter ungefär fyra års studier och kan gynna eleverna genom att kraftigt utöka sina karriärval. Det kräver vanligtvis cirka 40 högskolekurser, men detta nummer kan variera beroende på skolans och ämnesområdet.

Men vad är en kandidatexamen i arbetsterapi? Arbetsterapeuter lär sig att arbeta med en mängd människor som har lidit bakslag eller trauma i sina liv. Patienterna kan variera från barn som har problem att lära sig äldre vuxna som har haft en olycka eller stroke. Studenten studerar ofta fysiska aspekter av människokroppen såväl som mental hälsa. Kurser kan omfatta anatomi, fysiologi och biologi, samt psykologi och sociologi.

Arbetsterapeut studerar ofta många värdefulla livsförmågor. De kan lära sig att arbeta som en del av ett team med andra yrkesverksamma som fysioterapeuter och sjuksköterskor.Patiently lyssnar på och observerar människor är andra värdefulla träningsförmågor, eftersom det är vanligen med noggrann observation att terapeuter bedömer patienter och utvecklar planer för att förbättra sina liv.

Kostnaden för att erhålla en kandidatexamen på detta område varierar, eftersom det finns många skolor belägna över hela världen vars undervisning kan vara väldigt annorlunda. Att göra din forskning och kontakta skolor av intresse kan hjälpa dig att bestämma den totala kostnaden.

Arbetsterapeuter har vanligtvis enorma karriärmöjligheter över hela världen, arbetar med barn, vuxna eller äldre. Inom dessa tre grupper kan man hjälpa människor att återhämta sig från fysiska sjukdomar, psykiska störningar, livsförändrande missbruk eller en kombination. Terapeuter kan användas i många olika inställningar, till exempel sjukhus, drogrehabiliteringscenter, psykiska rehabiliteringscentrum, fysiska rehabiliteringscentrum, skolor, specialutbildningscenter, vårdhem eller till och med privatpraxis.

Denna examen kan tjäna genom att delta i klasser helt eller deltid, i klass eller online. För att hitta en skola som passar dina behov, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Grad i arbetsterapi

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 4 år September 2019 Spanien A Coruña

Grade Arbetsterapi i Spanien är erkänd som en av de grader av prestigefyllda arbetsterapi, och den första att anpassa sig till de läror Eshe. I dessa studier relevant kunskap om de biologiska, medicinska, mänskliga, psykologiska, sociala, tekniska och yrkesmässiga, tillsammans med teorier om aktivitet och delaktighet är lärt. [+]

Introduktion

Examen i arbetsterapi är en examen från Hälsouniversitetet. Det tillhör den gren av kunskap för hälsovetenskap, som varar fyra år.

Varför studera graden

Den Examen i arbetsterapi Spanien är erkänd som en av de grader av prestigefyllda arbetsterapi, och den första att anpassa sig till de läror Eshe.

I dessa studier relevant kunskap om de biologiska, medicinska, mänskliga, psykologiska, sociala, tekniska och yrkesmässiga, tillsammans med teorier om aktivitet och delaktighet är lärt.

Det är ett samhälls hälsa karriär som har olika områden: offentliga och privata sociala, hälsa, forskning, undervisning, bland annat.

Vad du lär dig ... [-]

Kandidat i arbetsterapi

Southern Cross University
Campusstudier Heltid Deltid 4 - 8 år March 2019 Australien Coffs Harbour Bilinga + 2 fler

Yrkesterapeutkandidaten ger dig kompetensen för att hjälpa människor att leva självständigt och delta i vardagliga aktiviteter för att förbättra deras välbefinnande. [+]

Om du vill ha en teknisk hälso karriär som kan förändra andras liv genom att hjälpa dem att uppnå konkreta resultat, bör du överväga denna grad.Yrkesterapeutkandidaten ger dig kompetensen för att hjälpa människor att leva självständigt och delta i vardagliga aktiviteter för att förbättra deras välbefinnande. Du kommer att utveckla en rad kliniska färdigheter i universitetets state-of-the-art-faciliteter, förbereda dig för arbete i olika hälsovårdsinställningar. Kandidater är anställda i ett brett utbud av inställningar, förbättra individernas prestanda genom att anpassa miljöer, aktiviteter och utrustning för att hjälpa kunder att uppnå en rad mål.Karriärmöjligheter... [-]