Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära 2 kandidatprogrammen i Occupational Therapy 2019

Kandidatexamen utdelas efter ungefär fyra års studier och kan gynna eleverna genom att kraftigt utöka sina karriärval. Det kräver vanligtvis cirka 40 högskolekurser, men detta nummer kan variera beroende på skolans och ämnesområdet.

Men vad är en kandidatexamen i arbetsterapi? Arbetsterapeuter lär sig att arbeta med en mängd människor som har lidit bakslag eller trauma i sina liv. Patienterna kan variera från barn som har problem att lära sig äldre vuxna som har haft en olycka eller stroke. Studenten studerar ofta fysiska aspekter av människokroppen såväl som mental hälsa. Kurser kan omfatta anatomi, fysiologi och biologi, samt psykologi och sociologi.

Arbetsterapeut studerar ofta många värdefulla livsförmågor. De kan lära sig att arbeta som en del av ett team med andra yrkesverksamma som fysioterapeuter och sjuksköterskor.Patiently lyssnar på och observerar människor är andra värdefulla träningsförmågor, eftersom det är vanligen med noggrann observation att terapeuter bedömer patienter och utvecklar planer för att förbättra sina liv.

Kostnaden för att erhålla en kandidatexamen på detta område varierar, eftersom det finns många skolor belägna över hela världen vars undervisning kan vara väldigt annorlunda. Att göra din forskning och kontakta skolor av intresse kan hjälpa dig att bestämma den totala kostnaden.

Arbetsterapeuter har vanligtvis enorma karriärmöjligheter över hela världen, arbetar med barn, vuxna eller äldre. Inom dessa tre grupper kan man hjälpa människor att återhämta sig från fysiska sjukdomar, psykiska störningar, livsförändrande missbruk eller en kombination. Terapeuter kan användas i många olika inställningar, till exempel sjukhus, drogrehabiliteringscenter, psykiska rehabiliteringscentrum, fysiska rehabiliteringscentrum, skolor, specialutbildningscenter, vårdhem eller till och med privatpraxis.

Denna examen kan tjäna genom att delta i klasser helt eller deltid, i klass eller online. För att hitta en skola som passar dina behov, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Occupational Therapy

Universidade da Coruña

Grade Arbetsterapi i Spanien är erkänd som en av de grader av prestigefyllda arbetsterapi, och den första att anpassa sig till de läror Eshe. I dessa studier relevant kun ... [+]

Introduktion

Examen i arbetsterapi är en examen från Hälsouniversitetet. Det tillhör den gren av kunskap för hälsovetenskap, som varar fyra år.

Varför studera graden

Den Examen i arbetsterapi Spanien är erkänd som en av de grader av prestigefyllda arbetsterapi, och den första att anpassa sig till de läror Eshe.

I dessa studier relevant kunskap om de biologiska, medicinska, mänskliga, psykologiska, sociala, tekniska och yrkesmässiga, tillsammans med teorier om aktivitet och delaktighet är lärt.

Det är ett samhälls hälsa karriär som har olika områden: offentliga och privata sociala, hälsa, forskning, undervisning, bland annat.

Vad du lär dig ... [-]
Spanien A Coruña
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Saint Joseph University of Beirut

Arbetsterapi (OT) är ett nödvändigt och distinkt rehabiliterings yrke som fortfarande framträder i Libanon. ... [+]

ARBETSTERAPI: EN NY PROGRAM PÅ SAIR-JOSEPH UNIVERSITET BEIRUT

Carla Matta Abizeid , doktorand docent; Saint Joseph University , Occupational Therapy Institute, Innovation and Sports Campus (CIS), Damaskus väg, BP 11-5076, Riad el Solh, Beirut 1107 2050, Libanon. E-post: carla.abizeid@usj.edu.lb;

Arbetsterapi (OT) är ett nödvändigt och distinkt rehabiliterings yrke som fortfarande framträder i Libanon. Arbetsterapeuter måste hävda och främja deras värde samt skräddarsy sina strategier för specifika behov, realiteter och kulturer i det libanesiska samhället. Arbetsterapinstitutet (Institut d'ergothérapie - IET) är i samarbete med University of Montréal stolt över att delta i detta komplexa försök med pedagogiska tillvägagångssätt som säkerställer att deras akademiker har både kunskap och färdigheter för att flytta yrket framåt.... [-]

Libanon Beirut
October 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska