Filter
Kandidatexamen
Nya Zeeland Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

De bästa kandidatprogrammen på distans i Nya Zeeland

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Nya Zeeland är en ö land i sydvästra Stilla havet. Landet består av geografiskt två huvudsakliga landmasses - att den norra och södra öarna - och många mindre öar. Utomeuropeiska studenter måste ha ett studentvisum och en rimlig nivå av kontanter att spendera för att genomföra en utbildning på ett Nya Zeeland bygger läroanstalt. Nya Zeeland läroanstalter kommer att informera de lämpliga immigrationsmyndigheterna om en student upphör att närvara vid deras inskrivna kurser, som kan sedan avbryta eller dra den student 's visum. Utbildningsinstitutioner ofta även utbyta denna anslutning och närvaro data elektroniskt med andra myndigheter som ansvarar för att ge eleven stöd.

Kontakta skolor direkt om kandidatexamen i hälsa på distans i Nya Zeeland 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Master, Nya Zeeland, Distansutbildning

Torrens University Australia

... [+]

Hälsofrämjande Officer

valfria enheter

Antagning KRITERIER

[-]
Nya Zeeland Auckland
Februari 2020
Heltid
Deltid
3 år
Internet
Läs mer på svenska