Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Nursing Assisting 2019

En kandidatexamen delas ut av ett universitet efter avslutad ett akademiskt program som varar tre till sju år. Det är en grund-certifiering som krävs för många högre akademiska distinktioner.

Vad är en kandidatexamen i Omvårdnad Assis? En student i detta program kan räkna med att lära sig att hjälpa en legitimerad sjuksköterska eller licensieras Närvårdare vid administrering vårdåtgärder till patienter. En vårdbiträde fungerar som en länk mellan de övervakande sjuksköterskor och deras patienter, övervakningsförhållanden och förmedling av information. Ett program för undersökning för att få en kandidatexamen i omvårdnad bistå kommer att innebära studiet av allmänna medicinska kunskaper och sjukvårdsförfaranden, samt en sex till tolv veckors träningsprogram. Många institutioner kräver också in-person, kan on-the-jobbet studien vid en certifierad sjukhus innan ett slutprov tas.

Att bli vårdbiträde ger många möjligheter till sysselsättning.Assistenter är alltid hög efterfrågan inom industrin, och mångfald av anläggningar som använder dem innebär att det finns en god chans att någon håller denna grad kommer att stadigt och konsekvent användes.

Det land du bor i, regionen i det landet, och vilken typ av kurs du funderar på att driva är alla faktorer som påverkar kostnaden för ett sådant program. Se till att noggrant undersöka alla skolor du funderar.

Efter att ha avslutat ett utbildningsprogram för att bli en undersköterska, kommer du att kunna söka arbete på någon slutenvård sjukhus. Ansvar vårdbiträde varierar beroende på vilken typ av institution. Vårdbiträden är en fast punkt i många typer av medicinsk utrustning, inklusive sjukhus, vårdhem, vårdcentraler och hospice.Uppgifter du debiteras med kan variera från byråkratiska pappersarbete och prästerliga kommunikation till förvaltningen av medicinering och fysiska behandlingar, hålla patienten kvartal ren och direkt hjälpa en sjuksköterska med medicinska procedurer.

Oavsett om du söker en online-kurs eller planerar att delta i en tegel och murbruk institution för studieprogram, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre

1 Results in Nursing Assisting

St. Theresa International College

Våra Bachelors av omvårdnad program ska ge dig att fatta rätt beslut för att förbättra hälsan hos dina patienter. Programmet ska hjälpa dig att skaffa alla de färdigheter ... [+]

Har du en passion för att rädda liv?

Vår Ungkarlar av omvårdnad Programmet skall ge dig att fatta rätt beslut för att förbättra hälsan hos dina patienter. Programmet ska hjälpa dig att skaffa alla de färdigheter som behövs för att styra, stödja, behandla och rehabilitera patienter du tjänar. Att vara en av de längsta program på St Theresa International College, kommer du att ha möjlighet att lära av våra väl erfarna och välkända fakultet i en verkligt inspirerande miljö.

Vad kommer jag lära mig? Programmet är utformat för att förbereda sjuksköterskor för en rad olika vårdmiljöer - från sjukhus och kliniker, till privata kliniker och samhällsorgan. Den ska hjälpa dig att skaffa de kunskaper och färdigheter som behövs för att göra betydande bidrag till yrket omvårdnad i syfte att uppnå en optimal hälsan hos befolkningen. ... [-]
Thailand Nakhon Nayok
June 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska