close

Filter

Visa resultat

Den bästa kandidatexamen i Norge 2020

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.Norge, officiellt Konungariket Norge, är en nordisk enhetsstat konstitutionell monarki vars territorium omfattar den västra delen… Läs mer

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Norge, officiellt Konungariket Norge, är en nordisk enhetsstat konstitutionell monarki vars territorium omfattar den västra delen av den skandinaviska halvön, Jan Mayen, den arktiska ögruppen Svalbard och subantarctic Bouvet Island. Högre utbildning i Norge erbjuds av en rad sju universitet.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Norge 2020

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Bjørknes College
oslo , Norge

Sjukgymnastik är utbildning för dig som kommer att hjälpa människor till bättre hälsa med teknisk kompetens och helhetssyn på människan.

Sjukgymnastik är utbildning för dig som kommer att hjälpa människor till bättre hälsa med teknisk kompetens och helhetssyn på människan. -
Kandidatexamen
Heltid
4 år
Norsk
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält