165 Kandidat Program i Nordamerika for 2024

Kandidat Program i Nordamerika for 2024Filter
    • Utica, Amerikas förenta stater

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Programmet Online RN till BS i Nursing (RN till BSN) förbereder licensierade registrerade sjuksköterskor (RN) för en förbättrad karriär i dagens krävande vårdmiljö. Kandidater från detta CCNE-ackrediterade program antar roller som kräver utmärkta kritiska tänkande, beslutsfattande, kommunikation och ledarskap. Upptäck vårt innovativa onlineprogram utan bostäder - en kvalificerad vårdutbildning du kan slutföra snabbt och online!

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    4 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Gå upp i en EMS-karriär, eller gå in i omvårdnad, försäljning, medicinsk resursutveckling eller hälsovårdsledning med EOU:s FESHE-kompatibla online kandidatexamen i akutsjukvårdsadministration. Välj en BA eller BS; fullfölja en kandidatexamen i tillämpad vetenskap om du går in i programmet med en associerad examen.

    • Hesston, Amerikas förenta stater

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Tillbringa tid i sjuksköterskelaboratoriet, hjälpa nybörjarsjuksköterskestudenter att utveckla sina kliniska färdigheter, genom demonstrationer, observation och handledning. Innebär mer tid i början av höst- och vårterminen, men skulle vara användbar under hela skolterminen enligt vad som bestäms av sjuksköterskeinstruktörer på college. Viss flexibilitet i schemaläggning är möjlig. Måste vara legitimerad sjuksköterska.

    • Evansville, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Det amerikanska sjukvårdssystemet förändras snabbt, och du kan stanna före kurvan genom att slutföra en kandidatexamen i hälsovård vid USI. Sysselsättningen inom det medicinska området förväntas växa snabbare än medeltalet för alla yrken, eftersom branschen fortsätter att expandera och diversifiera.

    • Winnipeg, Kanada

    Heltid, Deltid

    4 år

    På Campus

    Franska

    Brinner du för hälsosektorn? Gillar du att ta hand om människor? Har du ledarskap? Vår kandidatexamen i omvårdnad ringer! Våra studenter är både medkännande och vetenskapliga. En kandidatexamen i omvårdnad öppnar dörren till en stimulerande karriär, oavsett om det gäller direkt vård, hälsofrämjande, administration, undervisning eller till och med forskning.

    • Harrisonburg, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 terminer

    På Campus

    Engelsk

    • Lethbridge, Kanada

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Fakulteten för hälsovetenskap vid University of Lethbridge erbjuder Bachelor of Nursing och Bachelor of Nursing After Degree-program i samarbete med Lethbridge College. Studenter studerar teori och upplever klinisk praxis inom områdena medicin och kirurgi, långtidsvård och fortsatt vård, pediatrik, moderskap och barn, förlossning, mental hälsa, akut landsbygd och samhällelig hälsa.

    • Lewiston, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Bachelor of Arts/Science in Radiographic Science är ett fyraårigt studieprogram. Det första året av förprofessionella kurser inkluderar General Education Core och stödkurser. Professionella kurser inkluderar studier och praktik i den kliniska tillämpningen av radiografiska procedurer i syfte att avbilda alla delar av människokroppen för medicinsk diagnos. Övning kommer att ske på kommunala sjukhus och kliniker. Efter att ha avslutat Associate of Science in Radiographic Science-examen och klarat certifieringsprovet som administreras av American Registry of Radiologic Technologists (ARRT), slutför akademiker ytterligare 22 högre divisionspoäng för att få en BS i Radiographic Science.

    • Dubuque, Amerikas förenta stater

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    Studenter vid Loras College kan börja sin akademiska resa som en del av 3+2 Nursing Program. Loras -studenter som är intresserade av hälso- och sjukvård kommer nu att få möjlighet att genomföra en sjuksköterskeexamen samtidigt som de slutför sin Loras -kandidatexamen. Efter ett framgångsrikt slutförande av programmet tilldelas studenterna sin Bachelor of Arts eller Bachelor of Science Degree från Loras College och deras Nursing degree från NICC.

    • Greenville, Amerikas förenta stater

    Heltid

    9 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Läkarassistentprogrammet på Thiel College har två distinkta vägar för att få en Master of Science i Läkarassistentstudier: Pathway 1 - Högmotiverade gymnasiepensionärer kan anmäla sig till vårt påskyndade femåriga program. Studenter kommer att tjäna en traditionell fyraårig kandidatexamen i hälsosystem och fortsätta på Thiel ett femte år för att slutföra masterprogrammet. Se huvudområdet Health systems för ytterligare information om grundexamen. Pathway 2 – Studenter som redan har avslutat en kandidatexamen eller kandidatexamen och vill uppnå en magisterexamen i läkarassistentstudier från Thiel College bör utforska vårt 27-månaders program efter studentexamen.

    • Vancouver, Kanada

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Orillia, Kanada

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Hanover, Amerikas förenta stater

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    • Campbellsville, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Rankat som ett av de 50 bästa RN-BSN-programmen av Best College Reviews, online-RN till BSN-programmet från Campbellsville University är ackrediterat av Accreditation Commission for Education in Nursing (ACEN) och ger avancerad beslutsfärdighet och medicinsk expertis.

    • Carson, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk