HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Nigeria 2019

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Nigeria är bland Västafrika länderna har högst kvalitet forskningsinriktade studenter interaktivt och även effektiv universitetsutbildning. Detta land har flera toppresterande universitet som rankas bäst i Afrika och även hela världen med de ledande vara Lagos universitet.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Nigeria 2019

sökresultat funna Filter

Bpharm i farmaci

Igbinedion University, Okada
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Nigeria Benin City

Kandidater som söker för antagning till program som leder till Bachelor of Pharmacy (B.Pharm.) Degree måste uppfylla minimi behörighet vid universitetet. Dessutom gäller följande krav på College of Pharmacy.

BNSC i omvårdnad

Igbinedion University, Okada
Campusstudier Heltid 4 år Mars 2020 Nigeria Benin City

The Bachelor of Nursing Sciences examen krävs systematisk kunskapsinhämtning i konsten och vetenskapen som leder till förvärvet av filosofiska attityder väsentliga för professionell omvårdnad praktik. Den BNSC program Igbinedion University är professionell samt akademiska. Den ser till att män och kvinnor som verkligen är intresserade av sjuksköterskeyrket kan göra akademisk karriär som sina motsvarigheter i andra discipliner.

Bmls inom medicinsk laboratorievetenskap

Igbinedion University, Okada
Campusstudier Heltid 4 - 5 år Mars 2020 Nigeria Benin City

Medicinsk laboratorievetenskap är en lovande och dynamisk yrke som är utformad för att ge breda baser grundläggande vetenskaplig kunskap och dess tillämpning så att akademiker är väl förberedda för att möta förändrade behov av modern vetenskaplig kunskap med tanke på deras nyckelroll i vården leveranssystem.