HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i Nederländerna 2019/2020

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Nederländerna 2019/2020

sökresultat funna Filter

Ungkarl i sjukgymnastik

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Nederländerna groningen

Med en sjukgymnastik diplom, har du ett brett framtid. I ditt hemland och utomlands kan du börja på ett sjukhus, vårdhem, rehabiliteringscenter eller en medicinsk daghem. Eller naturligtvis kan du ställa in din egen praktik. Internationellt är den holländska utbildning ansedda.

Sportstudier

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Nederländerna groningen

Är du passionerad om sport och vill du skapa förändringar? Då är detta unika program bara programmet för dig! Idrottens inspiration och kraft ger dig stora möjligheter att göra en riktig skillnad.

Kandidatexamen i biomedicinska vetenskaper

Vrije Universiteit Amsterdam
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Nederländerna amsterdam

Om du vill utforska människans väsen, förstå den sunda människokroppens biologi och sjukdomsuppkomsten, är Biomedicinska vetenskaper programmet för dig. Du kommer att lära dig om mänsklig biologi och hur man tillämpar denna kunskap i vetenskaplig forskning på medicinska problem kring hälsa och sjukdom. Det finns fortfarande så många sjukdomar och villkor som vi inte har några lösningar på. Så det är allt viktigare för oss att utöka vår kunskap om hur exakt vår kropp fungerar. Följaktligen studerar du detta på alla nivåer, från molekyler till humana populationer.

Bachelor i medicin, profil global hälsa

University of Groningen
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Nederländerna groningen

I Global Health Learning Community fokuserar vi på de viktigaste faktorerna som påverkar individer och befolknings hälsa över hela världen. Deras behov kan inte lösas via medicinen ensam. Därför innehåller programmet också en introduktion till finans, lag, samhällsvetenskap, miljövetenskap, geopolitik och FN: s arbete och andra.

Kandidat: Högskolan Venlo

Maastricht University, Campus Venlo
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Nederländerna Venlo

Högskolan Venlo (UCV) är unik. Du följer dina intressen och väljer dina egna kurser. Detta gör att du kan studera frågor relaterade till mat, näring

Kandidatexamen i europeisk folkhälsa

Maastricht University, Faculty of Health, Medicine & Life Sciences
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Nederländerna Maastricht

Är du intresserad av vårdvetenskap, vård och hälsa? Men också inom nationell och internationell politik, administration och ledning, politik och strategi, kommunikation och media? Bachelorprogrammet inom europeisk folkhälsa (EPH) kan vara för dig.