HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Venlo i Nederländerna 2019

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

En av de mest populära städerna i Nederländerna. Venlo är känd för sin administrativa betydelse tillsammans med en rik kultur. Detta gör det till en perfekt plats för att göra en bra karriär och få utbildning av god kvalitet. Denna plats har några av de bra universitet som Fontys yrkeshögskola.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Venlo i Nederländerna 2019

sökresultat funna Filter

Kandidat: Högskolan Venlo

Maastricht University, Campus Venlo
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Nederländerna Venlo

Högskolan Venlo (UCV) är unik. Du följer dina intressen och väljer dina egna kurser. Detta gör att du kan studera frågor relaterade till mat, näring