Kandidatexamen i Groningen i Nederländerna

De bästa kandidatprogrammen i Groningen i Nederländerna 2018

Master

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

De människor, språk och kultur i Nederländerna kallas "Dutch ". Ett modernt europeiskt land idag, konserverade Nederländerna dess starkt internationell prägel och är känd för sin liberala mentalitet. Nederländerna har många universitet. Landet har nyligen konverterat sina egna titlar i bachelor / master-systemet.Det finns två typer av universitet: Academic (mer inriktad på teoretisk kunskap, alias "Universiteit ") eller yrkeshögskola (fokusera mer på praktisk kunskap, alias "Hogeschool ")

Groningen är en vacker stad i Nederländerna. Denna plats har olika universitet som är dedikerade till att erbjuda god kvalitet internationell utbildning. Några av universiteten är University of Groningen och Jenne Hoekstra Arts.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Groningen i Nederländerna 2018

Läs Mer

Ungkarl I Medicin, Profil Global Hälsa

University of Groningen
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Nederländerna Groningen

Kandidat profil Global Health i Groningen är en internationell kandidatexamen i medicin. Du kommer att uppmärksamma olika aspekter av global hälsa, såsom nya sjukdomar [+]

Kandidatexamen i medicin, profil global hälsa Språk: Engelska (100%)

Kandidat profil Global Health i Groningen är en internationell kandidatexamen i medicin. Du kommer att uppmärksamma olika aspekter av global hälsa, såsom nya sjukdomar, olika hälso- och sjukvårdssystem och näring.

Programmet är tvärvetenskapligt och patientcentrerad. Som student av detta program kan du delta i en Junior Scientific Master class.

Programmet ges på engelska. Men som en kandidatexamen student behöver lära sig nederländska som efterföljande masterprogrammet ges på nederländska. I det här masterprogrammet arbetar du på sjukhuset för att få din läkarexamen. Efter detta kan du träna för att bli en medicinsk specialist eller en medicinsk forskare.... [-]


Ungkarl I Sjukgymnastik

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Nederländerna Groningen

Med en sjukgymnastik diplom, har du ett brett framtid. I ditt hemland och utomlands kan du börja på ett sjukhus, vårdhem, rehabiliteringscenter eller en medicinsk daghem. Eller naturligtvis kan du ställa in din egen praktik. Internationellt är den holländska utbildning ansedda. [+]

Fysioterapi: www.hanzegroningen.eu/ip

Hälso- och sjukvård tilltalar dig. Du älskar att arbeta med människor och du vill betyda något för dem. Du är en god lyssnare, du hittar det lätt att sätta dig in i andras skor och du har tålamod. Men du också medvetet ta ställning själv. Du föredrar att hålla dina alternativ öppna och skapa egna möjligheter. Om du känner att allt detta stämmer in på dig, då sjukgymnastik kan vara rätt upp din gata.

Med en sjukgymnastik diplom, har du ett brett framtid. I ditt hemland och utomlands kan du börja på ett sjukhus, vårdhem, rehabiliteringscenter eller en medicinsk daghem. Eller naturligtvis kan du ställa in din egen praktik. Internationellt är den holländska utbildning ansedda. ... [-]


Sportstudier

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Nederländerna Groningen

Är du passionerad om sport och vill du skapa förändringar? Då är detta unika program bara programmet för dig! Idrottens inspiration och kraft ger dig stora möjligheter att göra en riktig skillnad. [+]

Studera en kandidatexamen i idrottsstudier i Nederländerna

Är du passionerad om sport och vill du skapa förändringar? Då är detta unika program bara programmet för dig! Idrottens inspiration och kraft ger dig stora möjligheter att göra en riktig skillnad.

Sport, hälsa och ledning

Institutet för idrottsstudier vid Hanzehögskolan, Groningen, erbjuder ett treårigt kandidatexamen, bestående av 180 hp. Detta internationella program skapar innovativa (sport) proffs. Som ombud kan du göra skillnad både på individ och samhällsnivå. Sportens kraft ligger inom de tre kärnvärdena av sport en fysisk aktivitet:

sport och fysisk aktivitet är avgörande för en hälsosam livsstil,... [-]