Filter
Kandidatexamen
Nederländerna Groningen Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa kandidatprogrammen in Groningen i Nederländerna 2019

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Groningen är en vacker stad i Nederländerna. Denna plats har olika universitet som är dedikerade till att erbjuda god kvalitet internationell utbildning. Några av universiteten är University of Groningen och Jenne Hoekstra Arts.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Groningen i Nederländerna 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Med en sjukgymnastik diplom, har du ett brett framtid. I ditt hemland och utomlands kan du börja på ett sjukhus, vårdhem, rehabiliteringscenter eller en medicinsk daghem. ... [+]

Fysioterapi: www.hanzegroningen.eu/ip

Hälso- och sjukvård tilltalar dig. Du älskar att arbeta med människor och du vill betyda något för dem. Du är en god lyssnare, du hittar det lätt att sätta dig in i andras skor och du har tålamod. Men du också medvetet ta ställning själv. Du föredrar att hålla dina alternativ öppna och skapa egna möjligheter. Om du känner att allt detta stämmer in på dig, då sjukgymnastik kan vara rätt upp din gata.

Med en sjukgymnastik diplom, har du ett brett framtid. I ditt hemland och utomlands kan du börja på ett sjukhus, vårdhem, rehabiliteringscenter eller en medicinsk daghem. Eller naturligtvis kan du ställa in din egen praktik. Internationellt är den holländska utbildning ansedda. ... [-]

Nederländerna Groningen
Kontakt Skolan
Engelska,Holländska
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Är du passionerad om sport och vill du skapa förändringar? Då är detta unika program bara programmet för dig! Idrottens inspiration och kraft ger dig stora möjligheter at ... [+]

Studera en kandidatexamen i idrottsstudier i Nederländerna

Är du passionerad om sport och vill du skapa förändringar? Då är detta unika program bara programmet för dig! Idrottens inspiration och kraft ger dig stora möjligheter att göra en riktig skillnad.

Sport, hälsa och ledning

Institutet för idrottsstudier vid Hanzehögskolan, Groningen, erbjuder ett treårigt kandidatexamen, bestående av 180 hp. Detta internationella program skapar innovativa (sport) proffs. Som ombud kan du göra skillnad både på individ och samhällsnivå. Sportens kraft ligger inom de tre kärnvärdena av sport en fysisk aktivitet:

sport och fysisk aktivitet är avgörande för en hälsosam livsstil,... [-]

Nederländerna Groningen
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
University of Groningen

Kandidatprofilen Global Health in Groningen är en internationell kandidatexamen i medicin. Du kommer att uppmärksamma olika aspekter av global hälsa, till exempel nya sju ... [+]

Kandidatprofilen Global Health in Groningen är en internationell kandidatexamen i medicin. Du kommer att uppmärksamma olika aspekter av global hälsa, till exempel nya sjukdomar, olika hälsovårdssystem och näring.

Programmet är tvärvetenskapligt och patientcentrerat. Som student i detta program kan du delta i en Junior Scientific Masterclass.

Programmet lärs på engelska. Men som kandidatexamen måste du lära dig det nederländska språket, eftersom efterföljande magisterprogram undervisas på nederländska. I detta magisterprogram arbetar du på sjukhuset för att få din medicinska examen. Därefter kan du träna för att bli en medicinsk specialist eller en medicinsk forskare.... [-]

Nederländerna Groningen
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska