Kandidatexamen i Amsterdam i Nederländerna

De bästa kandidatprogrammen i Amsterdam i Nederländerna 2018

Master

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Huvudstaden i Nederländerna, har Amsterdam välkända universitet som University of Amsterdam och Universiteitsbibliotheek Amsterdam. Dessa lärosäten tenderar att ge diversifierade forskarutbildning och doktorand utbildningsprogram, och de har top notch forskning och utveckling anläggningar.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Amsterdam i Nederländerna 2018

Läs Mer

Ungkarl I Biomedicinska Vetenskaper

Vrije Universiteit Amsterdam
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Nederländerna Amsterdam

Kandidatprogrammet Biomedicinska vetenskaper vid VU Amsterdam kombinerar unikt grundforskning med kliniskt relevanta ämnen. Att studera hälsa och sjukdom går hand i hand, och du kommer att få utbildning av både grundläggande och kliniska forskare som är experter på deras område. [+]

De mest populära kandidatprogrammen i Amsterdam i Nederländerna. Varför studera biomedicinska vetenskaper? Kandidatprogrammet Biomedicinska vetenskaper vid VU Amsterdam kombinerar unikt grundforskning med kliniskt relevanta ämnen. Att studera hälsa och sjukdom går hand i hand, och du kommer att få utbildning av både grundläggande och kliniska forskare som är experter på deras område. Denna kompletterande metod för biomedicinsk vetenskap är unik i Nederländerna. Programmet präglas av ett stort antal praktiska kurser, och undervisningen är i stor utsträckning organiserad i småklasser. Under det första året övervakas dessa klasser av en mycket entusiastisk grupp av kvalificerade juniorledare som kommer att styra och mentorera dig. STRUKTUR AV PROGRAMMET Programmet startar under det första året med en introduktionskurs där du kommer att lära känna biomedicinsk vetenskap och förvärva grundläggande akademiska kompetenser som du kommer att utveckla vidare under hela programmets varaktighet. Kurser som erbjuds under det första året omfattar grundläggande begrepp, såsom genetik, cellbiologi, immunologi och evolutionär biologi. Under det andra året kommer du att utforska specialområden inom biomedicinska vetenskaper, som neurovetenskap, medicinsk farmakologi och onkologi. Det finns också mycket frihet att välja din egen riktning och bredda din horisont genom valfria kurser som erbjuds under alla år, en 30 EC minor i år 3 och en fyra månaders praktisk praktik i en av de många forsknings- eller kliniska avdelningarna på VU Amsterdam OrVU Medical Center, eller vid ett annat universitet eller forskningsinstitut efter eget val. DIN FRAMTIDA CAREER De flesta kandidatexamen i biomedicinska vetenskaper som fått sin utbildning på VU Amsterdam hittar sin väg... [-]