HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Ulaanbaatar i Mongoliet 2019

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Mongoliet är en stat i östra och centrala Asien. Det gränsar Ryssland i norr och Kina i söder, öster och väster. Ulan Bator, huvudstad och största stad, är hem för omkring 45% av befolkningen. Det tar oftast västerlänningar omkring 9 till 18 månader innan de har fått bra konversera förmågor i mongoliska.

Den Ulaanbaatar Staden ligger i hjärtat av Mongoliet. Denna plats har National University of Mongolia och Mongoliet International University. Denna plats erbjuder mycket avancerad kurs och utbildningsprogram inom områdena teknik och internationella studier.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Ulaanbaatar i Mongoliet 2019

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen i veterinärmedicin

Mongolian University Of Life Sciences
Campusstudier Heltid Augusti 2019 Mongoliet Ulaanbaatar

Vår kandidatexamen i veterinärmedicin skapades för att utveckla och skapa en resursstark miljö för veterinärutbildning och forskning tjänst genom förbättring av kompetensutveckling, forskning och den pedagogiska miljön.