Filter
Kandidatexamen
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i Molecular Biology 2019

Den första nivån av högre utbildning som de flesta studenter bedriva en kandidatexamen. Program av denna typ ger dig en inledande förståelse av fältet, som fungerar som en förberedelse för antingen avancemang till en forskarutbildning eller för en karriär.

Vad är en kandidatexamen i molekylär medicin? Huvudsyftet med denna grad program är helt enkelt att påbörja processen med att fokusera din professionella bana. Av denna anledning, kurser inkluderar vanligtvis material från alla olika delar av medicinsk vetenskap, från tandläkare till diagnostik. Det finns ett ökat fokus på biologi och molekylära vetenskaper när man studerar molekylärmedicin. De flesta yrken som du kan fortsätta på detta område kommer också att kräva vårdlinje, även om det finns några som inte kräver så hög akademisk prestation.

Eftersom kandidatexamen i molekylär medicin är en låg nivå utbildningsprogrammet, studenter har fördelen av att kunna utforska olika vetenskapliga områden för att upptäcka vad de vill ägna sitt liv åt. Den grundläggande vetenskaplig kunskap i detta program kommer att bana väg för mer avancerad utbildning.

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen i molekylär medicin varierar med flera faktorer. I första hand kommer programmet, skolan och studiernas längd vara de viktigaste aspekterna som påverkar undervisning och andra avgifter. Det är klokt att göra tillräcklig forskning innan inskrivning.

Det är vanligast att bedriva en kandidatexamen i molekylär medicin om du är intresserad av att bli någon form av läkare, såsom diagnostik läkare, kirurg, barnläkare, eller andra. Det är också möjligt att tjäna denna grad och sedan flytta mot att bli sjuksköterska. Den andra vanligaste valet är att komma in på forskningsområdet.

Om du är intresserad av medicin, men är inte säker på vilket område specifikt kan du överväga att studera för en kandidatexamen i molekylär medicin. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Molecular Biology

University of Bologna

Den internationella examen i genomics ger den teoretiska och praktiska grunden för att utbilda en professionell förmåga att tillämpa IT, matematiska och statistiska färdi ... [+]

Den internationella examen i genomics ger den teoretiska och praktiska grunden för att utbilda en professionell förmåga att tillämpa IT, matematiska och statistiska färdigheter för analys av genomiska data och följaktligen analys av transcriptomiska, proteomiska och epigenomiska data, systembiologi och metagenomics, i prokaryoter, eukaryoter och människor.

5 skäl att anmäla sig till examenEftersom det inte går att lära sig och använda informatik för att dekryptera språket och informationen som är dolda i genomerna, som ingen annan utbildningEftersom det är ett helt nytt och innovativt examen som kan erbjuda extraordinära arbetsutsikter.Eftersom det får mig att känna en aktiv aktör inom vetenskaplig forskning och bioinformatikEftersom examen är internationell, kommer det att hjälpa mig att se framtiden och få mig att känna mig som en medlem i världen.Eftersom "Genomics" stimulerar min nyfikenhet och leder mig till oförglömda fält full av överraskning och undraFörkunskapskrav... [-]
Italien Bologna
October 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska