HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in San Luis Potosi i Mexiko 2019

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

San Luis Potosí är en välkänd stad för det största antalet universitet i Mexiko. Instituto Potosino de Investigación Científica y TECNOLOGICA, Universidad Autonoma de San Luis Potosí och El Colegio de San Luis är också världsledande forskning institutioner som erbjuder doktorsexamina.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in San Luis Potosi i Mexiko 2019

sökresultat funna Filter

Grad i nutrition

Universidad Tecmilenio
Campusstudier Heltid 8 terminer Juli 2019 Mexiko Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón + 6 fler

Professional utvecklar effektiva och hälsosamma närings strategier.