Filter
Kandidatexamen
Mexiko San Luis Potosi San Luis Potosi Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa kandidatprogrammen in San Luis Potosi i Mexiko 2019

En kandidatexamen är en avancerad examen som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. De kunskaper och färdigheter man får under studietiden kan leda till spännande yrkesmöjligheter efter examen.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

San Luis Potosí är en välkänd stad för det största antalet universitet i Mexiko. Instituto Potosino de Investigación Científica y TECNOLOGICA, Universidad Autonoma de San Luis Potosí och El Colegio de San Luis är också världsledande forskning institutioner som erbjuder doktorsexamina.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in San Luis Potosi i Mexiko 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Mexiko
San Luis Potosi
San Luis Potosi
Studietyp
Tempo
Universidad Tecmilenio

Professional utvecklar effektiva och hälsosamma närings strategier. ... [+]

De mest populära kandidatprogrammen in San Luis Potosi i Mexiko. Graduate profil Bedöma nutritionsstatus hos individer och sociala grupper. Utforma och utvärdera effektiva näringsstrategier i enlighet med de problem som individer och samhällsgrupper. Omfattande hantera livsmedel tjänster av olika slag. Skapa och hantera affärs rådgivning och konsulttjänster inom områdena nutrition. Använda vetenskapliga principer och etiska beslutsfattandet för fi. Effektivt integrera multidisciplinära team. Främja en positiv och effektiva förändringar i livsstilen människor. fÄLT~~POS=TRUNC Sjukhus, kliniker och vårdcentraler. Gym, skolor och företag som behöver stöd näring proffs. privata läkarmottagningar. Ideella organisationer och statliga institutioner. personlig uppmärksamhet till patienter med pågående vårdbehov i deras näringsstatus. Mitt eget företag. Curriculum ... [-]
Mexiko Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón  + 4 Mer
Juli 2019
Spansk
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska