Kandidatexamen i San Luis Potosi i Mexiko

De bästa kandidatprogrammen i San Luis Potosi i Mexiko 2018

Master

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

San Luis Potosí är en välkänd stad för det största antalet universitet i Mexiko. Instituto Potosino de Investigación Científica y TECNOLOGICA, Universidad Autonoma de San Luis Potosí och El Colegio de San Luis är också världsledande forskning institutioner som erbjuder doktorsexamina.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i San Luis Potosi i Mexiko 2018

Läs Mer

Grad I Nutrition

Universidad Tecmilenio
Campusstudier Heltid 8 terminer July 2018 Mexiko Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Veracruz Monterrey Torreon + 6 fler

Professional utvecklar effektiva och hälsosamma närings strategier. [+]

De mest populära kandidatprogrammen i San Luis Potosi i Mexiko. Graduate profil Bedöma nutritionsstatus hos individer och sociala grupper. Utforma och utvärdera effektiva näringsstrategier i enlighet med de problem som individer och samhällsgrupper. Omfattande hantera livsmedel tjänster av olika slag. Skapa och hantera affärs rådgivning och konsulttjänster inom områdena nutrition. Använda vetenskapliga principer och etiska beslutsfattandet för fi. Effektivt integrera multidisciplinära team. Främja en positiv och effektiva förändringar i livsstilen människor. fÄLT~~POS=TRUNC Sjukhus, kliniker och vårdcentraler. Gym, skolor och företag som behöver stöd näring proffs. privata läkarmottagningar. Ideella organisationer och statliga institutioner. personlig uppmärksamhet till patienter med pågående vårdbehov i deras näringsstatus. Mitt eget företag. Curriculum ... [-]