Kandidatexamen i Guadalajara i Mexiko

De bästa kandidatprogrammen i Guadalajara i Mexiko 2018

Master

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Guadalajara Staden är Mexikos näst mest befolkade kommun. Det har alltid varit ett centrum för attraktion för elever och lärare på grund av de mest kända universitet grundades här redan 1791 (University of Guadalajara). Detta universitet var också rankad bland topp fem universitet i hela Mexiko.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Guadalajara i Mexiko 2018

Läs Mer

Grad I Nutrition

Universidad Tecmilenio
Campusstudier Heltid 8 terminer July 2018 Mexiko Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Veracruz Monterrey Torreon + 6 fler

Professional utvecklar effektiva och hälsosamma närings strategier. [+]

De mest populära kandidatprogrammen i Guadalajara i Mexiko. Graduate profil Bedöma nutritionsstatus hos individer och sociala grupper. Utforma och utvärdera effektiva näringsstrategier i enlighet med de problem som individer och samhällsgrupper. Omfattande hantera livsmedel tjänster av olika slag. Skapa och hantera affärs rådgivning och konsulttjänster inom områdena nutrition. Använda vetenskapliga principer och etiska beslutsfattandet för fi. Effektivt integrera multidisciplinära team. Främja en positiv och effektiva förändringar i livsstilen människor. fÄLT~~POS=TRUNC Sjukhus, kliniker och vårdcentraler. Gym, skolor och företag som behöver stöd näring proffs. privata läkarmottagningar. Ideella organisationer och statliga institutioner. personlig uppmärksamhet till patienter med pågående vårdbehov i deras näringsstatus. Mitt eget företag. Curriculum ... [-]