HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa kandidatprogrammen in Torreon i Mexiko 2019

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Torreon, en av de mest tätbefolkade städerna i Mexiko, är också en pedagogisk nav. Staden är betjänad av ett stort antal offentliga och privata universitet. Autonomous University i Laguna, autonoma universitet i nordöstra och Iberoamerikanska universitet - Torreón Campus är de berömda universiteten i staden.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Torreon i Mexiko 2019

sökresultat funna Filter

Grad i nutrition

Universidad Tecmilenio
Campusstudier Heltid 8 terminer Juli 2019 Mexiko Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón + 6 fler

Professional utvecklar effektiva och hälsosamma närings strategier.