Filter
Kandidatexamen
Mexiko Coahuila Torreón Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa kandidatprogrammen in Torreon i Mexiko 2019

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Torreon, en av de mest tätbefolkade städerna i Mexiko, är också en pedagogisk nav. Staden är betjänad av ett stort antal offentliga och privata universitet. Autonomous University i Laguna, autonoma universitet i nordöstra och Iberoamerikanska universitet - Torreón Campus är de berömda universiteten i staden.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa in Torreon i Mexiko 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Mexiko
Coahuila
Torreón
Studietyp
Tempo
Universidad Tecmilenio

Professional utvecklar effektiva och hälsosamma närings strategier. ... [+]

De mest populära kandidatprogrammen in Torreon i Mexiko. Graduate profil Bedöma nutritionsstatus hos individer och sociala grupper. Utforma och utvärdera effektiva näringsstrategier i enlighet med de problem som individer och samhällsgrupper. Omfattande hantera livsmedel tjänster av olika slag. Skapa och hantera affärs rådgivning och konsulttjänster inom områdena nutrition. Använda vetenskapliga principer och etiska beslutsfattandet för fi. Effektivt integrera multidisciplinära team. Främja en positiv och effektiva förändringar i livsstilen människor. fÄLT~~POS=TRUNC Sjukhus, kliniker och vårdcentraler. Gym, skolor och företag som behöver stöd näring proffs. privata läkarmottagningar. Ideella organisationer och statliga institutioner. personlig uppmärksamhet till patienter med pågående vårdbehov i deras näringsstatus. Mitt eget företag. Curriculum ... [-]
Mexiko Chihuahua San Luis Potosi Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Monterrey Torreón  + 4 Mer
Juli 2019
Spansk
Heltid
8 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska