HEALTHCARESTUDIES

Den bästa kandidatexamen på Malta 2021

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Malta är en liten ö land i Medelhavet som ligger söder om ön Sicilien, Italien. Malta har främjat sig framgångsrikt som en helt tvåspråkig nation för maltesiska och engelska. Den räknar för många läroanstalter i resten av världen som ett land där engelska är det första språket, och de kommer därför ofta även subventionera studenterna att åka dit för att lära sig det. Den stora majoriteten av maltesiska medborgare talar engelska med en mycket hög standard.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa på Malta 2021

sökresultat funna Filter

Bachelor of Science in Nursing

University of Malta
BSc
01 Okt 2021
<
Heltid
<
3 år
Engelska
Campusstudier

Det övergripande målet för B.Sc. (Hons.) I omvårdnadsprogrammet är att förbereda sjuksköterskor på grundnivå som kan tillhandahålla effektiv bevisbaserad patientcentrerad vård ...

Läs mer

Bachelor of Arts i vård och omsorg (management)

Malta College of Arts, Science and Technology
BA
<
Heltid
<
10 terminer
Engelska
Campusstudier

Utbildningen ger studenterna med förvaltningskompetens som krävs för dem som har för avsikt att hantera vård och att engagera sig i det socialpolitiska området.

Läs mer